Liste Başından Seçilmeyen Dp'li Abdulkadir Tutaşı Partisinden İstifa Etti - Son Dakika
Politika

Liste Başından Seçilmeyen Dp'li Abdulkadir Tutaşı Partisinden İstifa Etti

Liste Başından Seçilmeyen Dp\'li Abdulkadir Tutaşı Partisinden İstifa Etti

DYP'den 2 Dönem Mardin Belediye Başkanlığı Yapan Abdulkadir Tutaşı, Milletvekili Aday Listesinde Birinci Sıradan Gösterilmeyince Partisi Dp'den İstifa Ettiğini Açıkladı.

06.06.2007 15:59

DYP'den 2 dönem Mardin Belediye Başkanlığı yapan Abdulkadir Tutaşı, milletvekili aday listesinde birinci sıradan gösterilmeyince partisi DP'den istifa ettiğini açıkladı.

DYP'de aktif olarak uzun yıllar siyaset yapan Abdulkadir Tutaşı, DP'den seçmen listesinde birinci sıradan gösterilmeyince partisinden istifa ederek CHP'li Mahmut Duyan'a destek vereceğini açıkladı. Mardin'de görev yaptığı süre içerisinde halkının hizmetinde olduğunu belirten Tutaşı, DYP ile Anavatan Partisi'nin birleşmesinin gündemde olduğu dönemde milletvekili adaylığı belirlemesindeki süreçte takındığı tavır üzerine partisinden istifa ettiğini belirtti. Tutaşı, istifa ettikten sonra Mardin'de

milletvekili olarak hizmet verecekler arasında en başarılı gördüğü CHP'den Mahmut Duyan'a destek verme kararı verdiğini de ifade etti. DP'nin son günlerde içine düştüğü duruma, Mardin'den 3, 4, 5 ve 6. sıradan milletvekili için aday bulamaması örneğini veren Tutaşı, Duyan'ın 22. dönemde seçilen milletvekilleri arasında liste başından seçilmesinin de en çalışkan vekil olduğuna bir gösterge olduğunu sözlerine ekledi.

(MNG-FA-OM-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Liste Başından Seçilmeyen Dp'li Abdulkadir Tutaşı Partisinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement