Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray Valiliği'ne atandı - Son Dakika
Politika

Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray Valiliği'ne atandı

Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray Valiliği\'ne atandı

Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliğine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, görevine başladı. Kumbuzoğlu'nu valilik önünde vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri karşıladı. Selamlaşma ve karşılama töreninin ardından makamına geçen Kumbuzoğlu, gazetecilere, Aksaray'ın önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Kentin, tarih ve medeniyetin en önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Kumbuzoğlu, çalışma arkadaşlarıyla insan odaklı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, milletin hizmetinde olma anlayışı içerisinde olacaklarını ifade etti. Aksaray'ı daha ileriye taşımak adına, her kurumla işbirliği içinde hizmetler üreteceklerini vurguladı.

16.08.2023 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliğine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, görevine başladı.

Kumbuzoğlu'nu valilik önünde vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri karşıladı.

Selamlaşma ve karşılama töreninin ardından makamına geçen Kumbuzoğlu, gazetecilere, Aksaray'ın önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Kentin, tarih ve medeniyetin en önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Kumbuzoğlu, şöyle konuştu:

"Eşsiz doğal güzellikleriyle ülkemizin incisi konumundaki Aksaray'da çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu kadim şehre hizmet ederken sorumluluklarımın farkında olacağım. Çalışma arkadaşlarımla insan odaklı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, milletin hizmetinde olma anlayışı içerisinde olacağız. Herkesin görüş ve önerilerine açık olacağız. Aksaray'ı daha ileriye taşımak adına, her kurumumuzla azim, gayret ve gönül birliği içerisinde ayrım yapmadan hizmetler üreteceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray Valiliği'ne atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement