Merzifon'da Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

Merzifon'da Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Merzifon\'da Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında yapılan toplantıda, kış mevsiminde olumsuz durumları engellemek ve trafikte aksaklıkları önlemek için alınacak tedbirler değerlendirildi. Toplantıya jandarma komutanı, emniyet müdürü ve daire müdürleri de katıldı.

30.11.2023 17:31  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, kış mevsiminde olağan yaşamı olumsuz etkileyecek durumları engellemek ve trafikte yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek amacıyla yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

Kaymakam Güldoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların kışı sorunsuz geçirebilmeleri ve yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek için bütün kurumlarının koordineli şekilde çalışma sürdürdüğünü kaydetti.

Toplantıda, muhtemel yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, olası can ve mal kayıplarının önlenmesi, müdahale çalışmalarının hızlı ve etkin yapılabilmesi amacıyla kış mevsiminde can ve mal güvenliğinin sağlanması için alınacak tedbirler ve gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşad Aykaç ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Merzifon'da Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement