Mete Yarar ile CHP'li eski vekil canlı yayında birbirlerine girdiler - Son Dakika
Politika

Mete Yarar ile CHP'li eski vekil canlı yayında birbirlerine girdiler

TV100 ekranlarında Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk canlı yayında sert bir tartışma yaşadı. Program sunucusu Başak Şengül, kavganın büyümemesi için araya gitmek zorunda kaldı.

04.03.2024 10:27  Güncelleme: 10:32

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken televizyon ekranlarındaki tartışma programlarında da zaman zaman tansiyon yükselebiliyor. Bunun son örneğini TV100 ekranlarında gördük.

"BEN SENİN OĞLUN DEĞİLİM"

Başak Şengül'ün sunuculuğunu yaptığı programda seçimleri konuşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk arasındaki münakaşa sert bir tartışmaya dönüştü. Öztürk, Yarar'ın sesini yükselttiğini belirterek, "Ben senin oğlun değilim. Bana niye bağırıyorsun?" dedi.

"BİZE ŞEY MUAMELESİ ÇEKMEYİN"

Bunun üzerine Mete Yarar, "Kim sana oğlum dedi ya? Benimle konuşurken lütfen bize şey muamelesi çekmeyin. Siz bize neyi söylüyorsunuz?" çıkışında bulundu. Yarar'ın ifadesine karşı Öztürk'ün tepkisi giderek şiddetlendi ve ardından her iki tarafın da "Benimle böyle konuşma." demesiyle programda tansiyon iyice yükseldi.

YAYINA ARA VERİLDİ

Sunucu Başak Şengül, yaşanan bu şiddetli tartışmanın ardından havanın daha da gerilmemesi için araya gitmek zorunda kaldı.

Mete Yarar ile CHP\'li eski vekil canlı yayında birbirlerine girdiler

Son Dakika Politika Mete Yarar ile CHP'li eski vekil canlı yayında birbirlerine girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • tolga karabulut: meter yarar tam bir yalaka başta kim varsa onu yalar ülke umrunda değil 479 695 Yanıtla
    Kasim Ozdal: Heykelciler anlamaz Mete Yarar'ı 213 111 hüseyin şen: emekli olmuş adama bile üstünlük taslıyor bunların bir halt bildği yok tek amaçları var tv kanallarında ordan oraya ne talimat gelirse onları yapmak50 tane tv kanalı var hangisi halk için haber yapıyor varsa yoksa chp 50 yıl önce böyleydi chp bilmem bunu yaptı ya tamam da kardeşim 23 yıldır chp mi güç sahibi hala buna inanan insanlar var 106 71 Selami Karagülle: Kişi kendinden bilir işi 61 17 mehmet karatas: Tolga, senin gibi düşünmeyenlere bu kadar rahat küfür edebilme cüretini nereden buluyorsun? 2 0
  • Abuzer Kadayıf: Mete yarar adamdır 601 372 Yanıtla
  • Ümit Aydın: Mete Yarar bu vatan için görev yapmış bir komutan ve tam bir vatanseverdir. 438 233 Yanıtla
    zoro beyi: O zaman ona göre davranacak siyasi parti üyesi gibi her şeye şakşak yapmayacak 105 183
  • Kudret Balaban: Chp vatanseveri Askeri sevmezler onlar sadece Demlenmis Cayi severler 375 215 Yanıtla
  • Selami Karagülle: Mete yararı teröristler ve teröristlerle iş tutanlar pek sevmezler mete yarar adamdır adam 359 176 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement