Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna'da Şehitlikleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna'da Şehitlikleri Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna\'da Şehitlikleri Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bosna Hersek'e resmi ziyaret gerçekleştirdi. Güler, Saraybosna'da Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret ederek Meçhul Asker Anıtı'na ve Aliya İzzetbegoviç'in mezarına çelenk bıraktı. Daha sonra Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği'ne geçen Güler, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

28.02.2024 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna'da Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret ederek Meçhul Asker Anıtı'na ve Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in mezarına çelenk bıraktı. Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği'ne geçen Güler, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek'e geldi. Bakan Güler ile olarak Saraybosna'da Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret etti. Bakan Güler, Meçhul Asker Anıtı'na ve Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in mezarına çelenk bırakarak dua etti. Güler, şehitlik ziyaretinin ardından Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği'ne geçerek çalışmalara ilişkin bilgi aldı. - SARAYBOSNA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna'da Şehitlikleri Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement