Mustafa Savaş, Aydın'da Şoför Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Politika

Mustafa Savaş, Aydın'da Şoför Esnafıyla Buluştu

Mustafa Savaş, Aydın\'da Şoför Esnafıyla Buluştu

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, Akarsu Park'ta düzenlenen etkinlikte şoför esnafıyla bir araya geldi. Savaş, belediye başkanı seçilmesi halinde taksi ve servis araçlarına takılacak araç kameralarının ücretini karşılayacaklarını belirtti. Ayrıca, şehrin kronik sorunlarını çözeceklerini ve Aydın'ın rekabet gücünü artıracaklarını vurguladı. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü de mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ile şoför esnafının sıkıntısını çözemediklerini ifade etti.

24.03.2024 16:47  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, şoför esnafı ile buluştu.

Akarsu Park'ta düzenlenen etkinlikte konuşan Savaş, esnafla rekabet etmeyen bir belediye başkanı olacağını belirterek, taksi ve servis araçlarına takılacak araç kameralarının ücretini karşılayacaklarını söyledi.

Seçilmesi halinde şehrin kronik sorunlarını çözeceklerini kaydeden Savaş, Aydın'ın rekabet gücünü kaybettiğini ifade etti.

Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının mazeretlerin arkasına sığındığını anlatarak, "Bir tane iftihar edeceği projesi yok. Dört buçuk yıl otur, son 5-6 ay açılışlar yap. Söke'de otogar açtı. Otogar, Söke'nin ihtiyacını karşılayamaz. 22 battı çıktı sözü verdi, 2 tane yaptı." ifadelerini kullandı.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü de şoför esnafının sıkıntısını mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ile çözüme kavuşturamadıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mustafa Savaş, Aydın'da Şoför Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement