Saadet Partisi'nin İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Kökler Kimdir? - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi'nin İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Kökler Kimdir?

Saadet Partisi\'nin İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Kökler Kimdir?

Saadet Partisi'den 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Kökler kimdir? kaç yaşındadır? Nerelidir?

05.02.2019 12:29

Saadet Partisi'nin İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Kökler oldu. Peki, Saadet Partisi'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Kökler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

AHMET KÖKLER KİMDİR?

Ahmet Kökler, 1955 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. İşletme iktisadı üzerine Lisansüstü eğitim gören Kökler, aynı branş üzerine İngiltere'de eğitimini tamamladı. 1977 yılında bu yana ticaretle uğraşan Ahmet Kökler, halen kendisine ait şirketlerinde ticari faaliyetlerine devam ediyor. Darüşşafaka Cemiyeti, Türkiye basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü gibi cemiyetlerde yönetici olarak görev alan Kökler, aynı zamanda eski bir milli basketbolcudur. Kadıköy Kalamış'ta ikamet eden Ahmet Kökler, İngilizce biliyor, evli ve iki çocuk babasıdır. Ahmet Kökler, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı oldu.

Son Dakika Politika Saadet Partisi'nin İstanbul, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Kökler Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement