Sultanbeyli'de Suç Örgütüne Operasyon: 11 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Politika

Sultanbeyli'de Suç Örgütüne Operasyon: 11 Kişi Yakalandı

Sultanbeyli'de kuyumcu ve galerici adı altında tefecilik yaparak borçlandırdıkları vatandaşların menkul ve gayrimenkullerine darp, cebir ve tehditle el koyarak yağmalayan suç örgütüne yönelik Sultanbeyli ve Pendik'te toplam 19 adreste yapılan operasyonlarda 11 kişi yakalandı. Ayrıca operasyonda çeşitli tabancalar, tüfekler ve suikast silahı ile çek ve senetler ele geçirildi.

01.11.2023 10:19  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sultanbeyli ve Pendik ilçelerinde tefecilik faaliyetinde bulunan suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon yapılan adreslerden olan Pendik'te bulunan bir villa ise havadan görüntülendi.

Sultanbeyli'de, kuyumcu ve galerici adı altında tefecilik yaparak yüksek faiz karşılığında borçlandırdıkları vatandaşların menkul ve gayrimenkullerine darp, cebir ve tehditle el koyarak yağmalayan Yaşar Ö. liderliğindeki suç örgütüne yönelik polis çalışma başlattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde Sultanbeyli ve Pendik ilçelerinde toplam 19 adreste 31 Ekim günü yapılan eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon çerçevesinde Pendik'te bulunan bir villaya da polis ekipleri tarafından baskın yapıldı. Düzenlenen operasyonda, suç örgütüne üye olduğu belirlenen Yavuz Ö. isimli şüpheli şahsın zaman zaman ikamet ettiği ve akrabasına ait villada polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda 3 adet tabanca, 1 adet kalem tipi tabanca, 1 adet pompalı tüfek, tabancalara ait 3 kutu fişek ele geçirildi. Öte yandan polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenen villa dron ile havadan görüntülendi. - İSTANBUL

Sultanbeyli\'de Suç Örgütüne Operasyon: 11 Kişi Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sultanbeyli'de Suç Örgütüne Operasyon: 11 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement