İmamoğlu cephesinden Haluk Bayraktar'ın "Tasmalı köpek" çıkışına sert yanıt - Son Dakika
Politika

İmamoğlu cephesinden Haluk Bayraktar'ın "Tasmalı köpek" çıkışına sert yanıt

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak" sözlerine İBB'den yanıt geldi. Yapılan açıklamada "Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart'ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

10.04.2024 14:50  Güncelleme: 15:05

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddiaları yayanların arkasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim ekibinin olduğunu öne sürerek "Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim" dedi.

İMAMOĞLU CEPHESİNDEN 31 MART GÖNDERMESİ

Ekrem İmamoğlu, Haluk Bayraktar'ın bu çıkışına İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yaptırdığı paylaşımla yanıt verdi. İBB'den yapılan açıklamada, Bayraktar'ın sözleriyle ilgili hukuki sürecin başlatılacağı belirtilirken, "Ramazan ayında bile iftira ve kumpastan geri durmayanların, bayramda da aynı kötülüklere devam etmesine şaşırmıyoruz. Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart'ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir" denildi.

İşte İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım;

Tartışma alevleniyor! İBB'den Bayraktar'a yanıt: Nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor
İmamoğlu cephesinden Haluk Bayraktar\'ın "Tasmalı köpek" çıkışına sert yanıt

Son Dakika Politika İmamoğlu cephesinden Haluk Bayraktar'ın 'Tasmalı köpek' çıkışına sert yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • fırat Polat: Terbiyesizce davranmıştır. Haluk bayraktar denen şahıs kınıyorum kendisini 653 883 Yanıtla
    Mustafa null: Napiuosun bi daha soyle..?? 289 157 Taner Ozkaya: yapma ya 115 73
  • Salih Karadayı: sayın başkanım Ekrem İmamoğlu sen adam gibi adamsın meyve veren ağaç taşlanır 565 792 Yanıtla
    Selami Karagülle: Bir tane meyvesini göreydik iyiydi Bu ülkeye bayraktarın ürettiği tek bir iha kadar bile faydası olmayan zat 660 369 Hugs70: selamı 31 mart acı?? 164 96 ANTEP BEYİ: :):):):):) ziyaaaaa ziyaaaaa 81 45 Taner Ozkaya: dedi mal 52 33 Selami Karagülle: Hugs 70: 28 mayıs daha acı 47 29 Sankay kaya: Yabani ağaç onda meyve olmaz. 10 24
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement