TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde Serbest Geçiş Sistemi Uygulanacak - Son Dakika
Politika

TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde Serbest Geçiş Sistemi Uygulanacak

TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri\'nde Serbest Geçiş Sistemi Uygulanacak

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde gişe adaları ve kanopileri kaldırdıklarını duyurdu. Serbest Geçiş Sistemi (SGS) kurarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçiş sağlamasını amaçlayan Bakan Uraloğlu, önümüzdeki günlerde İstanbul'un 5 farklı gişe bölgesinde de bu uygulamayı planladıklarını belirtti.

18.01.2024 12:05  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde bulunan gişe adaları ve kanopileri kaldırdıklarını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde, gişe adaları ve kanopileri kaldırdık. Vatandaşlarımız hızlı ve güvenli geçiş sağlayabilsin diye Serbest Geçiş Sistemini (SGS) kurduk; saha düzenleme çalışmalarına ise devam ediyoruz. Daha önce trafiğin hızını düşürmek amacıyla gişelerden geçiş sağlarken artık bu uygulamanın yerini serbest geçişe bırakıyor; böylece bu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçiyoruz. Serbest Geçiş Sistemini önümüzdeki günlerde İstanbul'un 5 farklı gişe bölgesinde daha uygulamayı planlarken trafik akışına da hız katmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde Serbest Geçiş Sistemi Uygulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement