Başkan Kaya'dan BDP'ye Aday Adaylığı Başvurusu - Son Dakika
Politika

Başkan Kaya'dan BDP'ye Aday Adaylığı Başvurusu

Başkan Kaya\'dan BDP\'ye Aday Adaylığı Başvurusu

Van Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için BDP'ye aday adaylığı başvurusunda bulundu.

14.10.2013 16:27  Güncelleme: 10:42

BDP il binasında yapılan başvuru sırasında BDP İl Başkanı Musa İtah, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu. Burada konuşan BDP İl Başkanı Musa İtah, seçim çalışmalarına start verdiklerini belirterek, toplumun büyük bir kısmının Bekir Kaya'nın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için başvurup vurmayacağını merak ettiğini söyledi. Başkan İtah, Bekir Kaya'nın başvurusunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Bekir Kaya, BDP'nin yeniden görev vermesi halinde hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, "5 yıl önce partimiz bizi bu göreve layık gördü. Van halkının teveccühü ile başkan seçildim. Seçildiğim gün bu halka mahçup olmamak ve bu işten alnımızın akıyla çıkmak istiyorduk. 5 yılı bitirdik bugün tekrardan bu göreve talip olduğum için başvurdum. Partimiz ilgili yöntemlerini işleterek adaylık sürecini başlatacak. Eğer partimiz tekrar layık görürse biz de Van halkından teveccüh bekleyeceğiz. Aday olurum ya da olmam ancak ben halkımızın hizmetinde olacağım. Onlara hizmet etmekten onur duyacağım" dedi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Başkan Kaya'dan BDP'ye Aday Adaylığı Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement