Batman'da LÖSEV kanser hastalarına et yardımı yaptı - Son Dakika
Sağlık

Batman'da LÖSEV kanser hastalarına et yardımı yaptı

Batman\'da LÖSEV kanser hastalarına et yardımı yaptı

Batman Belediyesi Spor Kompleksinde bulunan kanser hastası ailelere Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından et desteği sağlandı. LÖSEV halkla ilişkiler personeli Aynur Aslan, protein ihtiyacını karşılamak amacıyla 100 hastaya ve ailelerine et desteği sağladıklarını belirtti. Vekaleten kesilen kurbanlar yıl boyu ailelere dağıtılacak. Ayrıca, kanser hastalıkları konusunda vatandaşları bilgilendiren LÖSEV, gönüllülerle birlikte hastalara moral de vermeye çalışıyor.

21.06.2023 10:22  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından kanser hastalarına et yardımı yapıldı.

LÖSEV, Gültepe Mahallesinde bulunan Batman Belediyesi Spor Kompleksinde kanser hastası bulunan ailelere et desteği sundu.

LÖSEV halkla ilişkiler personeli Aynur Aslan, lösemi ve diğer kanser tedavilerinde hayati önem taşıyan protein ihtiyacını karşılamak amacıyla 100 hastaya ve ailelerine et desteği sağladıklarını söyledi.

Batman'da bulunan bütün hastalara ulaşmak istediklerini ifade eden Aslan, "Amacımız daha çok hastaya ulaşmak. Bunun için de vekaleten kurban kesimlerine başladık. 12 ay boyunca vekaleten kesilen kurbanlarımızı yıl boyu ailelerimize dağıtıyoruz." dedi.

Kanser hastalıkları konusunda da vatandaşları bilgilendirdiklerini anlatan Aslan, gönüllülerle birlikte hastalara moral de vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Batman'da LÖSEV kanser hastalarına et yardımı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement