Korkuteli Sanayi Sitesi'nden 104 Ünite Kan Bağışı - Son Dakika
Sağlık

Korkuteli Sanayi Sitesi'nden 104 Ünite Kan Bağışı

Korkuteli Sanayi Sitesi\'nden 104 Ünite Kan Bağışı

Korkuteli Kızılay şubesi ve Korkuteli Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından düzenlenen 'Kan Ver Hayat Kurtar' kampanyası kapsamında 104 ünite kan bağışı toplandı. Sanayi esnafı, Kızılay'a düzenli olarak kan bağışında bulunuyor.

02.10.2023 17:43  Güncelleme: 17:49

Korkuteli Kızılay şubesi ve Korkuteli Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kan Ver Hayat Kurtar" kampanyası bünyesinde 104 ünite bağışı toplandı.

Korkuteli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, sanayi esnafının kan vererek kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirterek, "Sanayi esnafı senede en az 3-4 defa Kızılay'a kan bağışında bulunuyor. Son bağışta esnaf arkadaşlarımız 104 ünite kan bağışında bulundular. Tüm esnaf arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kızılay Korkuteli şube başkanı Süleyman Tunç ise "Korkuteli sanayi sitesinde gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyamız 104 ünite kan bağışıyla tüm zamanların en yoğun rekor katılımlı kampanyası oldu. Kan bağışında bulunan tüm dostlarımız başta olmak üzere, bizlere her daim kapılarını açan ve elinden gelen tüm desteği gösteren Korkuteli sanayi sitesi kooperatifi başkanımız Hasan Ekinci ve tüm yönetimine teşekkür ederiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Korkuteli Sanayi Sitesi'nden 104 Ünite Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement