LÖSEV, Ankara'da kanser hastası yakını olan ailelere kurban eti desteği sağladı - Son Dakika
Sağlık

LÖSEV, Ankara'da kanser hastası yakını olan ailelere kurban eti desteği sağladı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ankara'da kanser hastası yakını olan ailelere kurban eti desteği sağladı. Kampanyadan yararlanan kanser hastası Nalin Doğan, LÖSEV'in kendilerine maddi ve manevi her konuda destek olduğunu belirtti ve herkesin lösemi hastası çocuklara karşı duyarlı olmasını beklediğini söyledi.

19.06.2023 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ankara'da kanser hastası yakını olan ailelere kurban eti desteğinde bulundu. Bu destekten yararlanan kanser hastası Nalin Doğan, LÖSEV ile 5 yaşındaki oğlu Yakup'un tedavi sürecinde tanıştıklarını belirterek "LÖSEV oğlumun sürecinde her daim yanımızda oldu, maddi manevi her konuda desteğini esirgemedi. Nakit, gıda, eşya, et, giysi yardımı olsun, sayamadığım birçok yardımları oldu LÖSEV'in. Bir lösemi hastası çocuk sadece bizim değil herkesin çocuğu, bu konuda herkesin duyarlı olmasını bekliyorum" dedi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ankara Güvenpark'ta önceki gün, Kurban Bayramı kampanyası düzenledi. LÖSEV'in düzenlediği kampanyada, vakfa kayıtlı kanser hastası yakını olan ailelere et dağıtımı yapıldı. Kampanyadan yararlanan hem oğlu hem kendisi kanser hastası Nalin Doğan, bu süreçte yaşadıklarını ve LÖSEV'in kendilerine verdiği desteği şu sözlerle anlattı:

"LÖSEV OĞLUMUN SÜRECİNDE HER DAİM YANIMIZDA OLDU, MADDİ MANEVİ HER KONUDA DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ"

"LÖSEV oğlumun sürecinde her daim yanımızda oldu maddi manevi her konuda desteğini esirgemedi. Oğlumun süreci devam ederken daha atlatamadan kanser hastası olduğumu öğrendim. Işın tedavi görüyorum bu süreçte, LÖSEV her konuda bize yardımcı oluyorlar. Yakup'un tanısı şöyle, 7 aylık beyin ameliyatı oldu, beyin ameliyatından sonra tanısı konuldu. Bize yapılacak bir şey yok, 5-6 yaşına kadar yaşar dediler. Ben bu süreçte oğlum açısından bayağı bir üzüldüm, yıprandım. Şu anda 2 ayda bir MR'ye giriyor, takipli hasta zaten. Nakit, gıda, eşya, et, giysi yardımı olsun, sayamadığım birçok yardımları oldu LÖSEV'in.

"BİR LÖSEMİ HASTASI ÇOCUK SADECE BİZİM DEĞİL HERKESİN ÇOCUĞU, BU KONUDA HERKESİN DUYARLI OLMASINI BEKLİYORUM"

Bugün de et yardımı için geldim, aradılar sağ olsunlar çok iyi oldu, çok ihtiyacımız vardı. Çoğu çevreden görüp duymadığımız desteği ben LÖSEV'den gördüm. Çoğu insanlar LÖSEV'in nasıl bir yer olduğunu bilmiyor ama LÖSEV'e her konuda bağışta bulunabilirler çünkü gerçek hastalara, ihtiyaç sahiplerine her koşulda koşuyor. Bir lösemi hastası çocuk sadece bizim değil herkesin çocuğu, bu konuda herkesin duyarlı olmasını bekliyorum."

LÖSEV, Ankara\'da kanser hastası yakını olan ailelere kurban eti desteği sağladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık LÖSEV, Ankara'da kanser hastası yakını olan ailelere kurban eti desteği sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement