Sapanca'da Düğün Evinden 30 Kişi Gıda Zehirlenmesi Geçirdi - Son Dakika
Sağlık

Sapanca'da Düğün Evinden 30 Kişi Gıda Zehirlenmesi Geçirdi

Sapanca'da bir düğün evinde yedikleri yemekten sonra gıda zehirlenmesi belirtileri gösteren 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından düğün sona erdi ve inceleme başlatıldı.

01.09.2023 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA'nın Sapanca ilçesinde düğün evinde yedikleri yemeğin ardından gıda zehirlenmesi belirtileri nedeniyle ambulanslarla hastaneye sevk edilen 30 kişi tedavi altına alındı.

Sapanca'da düğün öncesi davetlilere pilav, tavuk, ayran ikram edildi. Yemek sonrası Sapanca Belediye Düğün Salonu'ndaki törene geçen davetlilerden bazılarında mide bulantısı, kusma, baş dönmesi ve halsizlik şikayetleri başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Rahatsızlanan davetlilerin bazıları kendi araçları ile diğerleri ise ambulanslarla Sapanca İlçe Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Zehirlenen vatandaşlardan 10'u Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yedikleri yemekten zehirlendikleri öğrenilen davetliler hastanede tedavi altına alındı. Zehirlenme olayının yaşanması nedeniyle düğün sona erdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Sapanca\'da Düğün Evinden 30 Kişi Gıda Zehirlenmesi Geçirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Sapanca'da Düğün Evinden 30 Kişi Gıda Zehirlenmesi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement