Selçuklu Mahallesi'nde Aile Sağlığı Merkezi Temel Atma Töreni - Son Dakika
Sağlık

Selçuklu Mahallesi'nde Aile Sağlığı Merkezi Temel Atma Töreni

Selçuklu Mahallesi\'nde Aile Sağlığı Merkezi Temel Atma Töreni

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Selçuklu Mahallesi'nde yapılacak olan Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni 6 Kasım 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Sağlık merkezi, 525 metrekare inşaat alanında 5 aile hekimi ile hizmet verecek.

05.11.2023 12:10  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuklu Mahallesi'nde Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapılacak olan Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi'nin 6 Kasım 2023 Pazartesi günü temel atma töreni gerçekleştirilecek.

525 metrekare inşaat alanında yapılacak olan sağlık merkezinde 5 aile hekimi olacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi'de sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla ilçemizi önemli bir mesafeye ulaştırdık. Sağlık hizmetlerinin ilk aşaması aile sağlığı merkezleridir. Bu merkezlerimiz ne kadar güzel mekanlara sahip olursa o kadar güzel hizmet verirler. Sağlık olmazsa olmazımızdır. İnşallah yeni yapacağımız sağlık merkezimizin değerli hizmetler vermesini diliyorum. Zemin ve 1. Kattan oluşan sağlık merkezi 5 hekimli kapasiteye sahip olup içerisinde muayenehaneler, tıbbi müdahale odası, aşı odası ve bebek izleme, gebe takip odası, laboratuvarlar ve çocuk oyun alanı yer alacak. Selçuklu Mahallesinden hayata geçireceğimiz Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi'nin 6 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 12.30'da temelini atıyoruz. Temel atma törenimize tüm hemşehrilerimizi beklerim" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Selçuklu Mahallesi'nde Aile Sağlığı Merkezi Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement