Den Of Thieves Filmi - Son Dakika
Sinema

Den Of Thieves Filmi

Den Of Thieves Filmi

Den Of Thieves filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Den Of Thieves filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

04.11.2017 11:55

Merkez Bankası her gün 120 milyon dolar nakit parayı dolaşımdan alıp imha etmektedir. Elit banka soygun çetesi silahlı soygun yapmaya ve Los Angeles'ın en çok korkulan hukuki uygulamalarının dibinde parayı almaya kalkışır.

Den of Thieves'in yönetmen koltuğunda Kod Adı: Londra inin yönetmeni Christian Gudegast yer alırken, Gudegast ayrıca senaryoda Paul Scheuring'e eşlik etti. Filmin yapımcılığını ise Mark Canton (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi), Tucker Tooley (Dövüşçü), Gerard Butler (Kod Adı: Olympus) ve Alan Siegel (Kod Adı: Londra) yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gerard Butler, Curtis '50 Cent' Jackson, Pablo Schreiber ve O'Shea Jackson Jr. yer alıyor.

Yönetmen: Christian Gudegast

Senaryo: Christian Gudegast, Paul T. Schuring

Oyuncular: Gerard Butler, Pablo Schreiber, Sonya Balmores , 50 Cent, Maurice Compte, Evan Jones, O'Shea Jackson Jr., Brian Van Holt, Jordan Bridges, Eric Braeden, Jermaine Rivers, Meadow Williams, Michael Papajohn, Lewis Tan, Oleg Taktarov, Mo McRae , Kaiwi Lyman , Destiny Lopez, Chris Adams, Cooper Andrews, Stefanos Miltsakakis , Timothy Douglas Perez, Juan Gaspard, Kathi Binkley, Patti Schellhaas, Nick Loeb, Lyon Beckwith, Jay Dobyns, Bob Jennings, Will Gonzalez, John Lewis, Candice Mays

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Den Of Thieves

Yapımcı Firma: G-BASE

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Pinema

Vizyon Tarihi: 19.01.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Den Of Thieves Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement