Teknik Direktör Adnan Dinçer Filmi - Son Dakika
Sinema

Teknik Direktör Adnan Dinçer Filmi

Teknik Direktör Adnan Dinçer Filmi

Teknik Direktör Adnan Dinçer filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Teknik Direktör Adnan Dinçer filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

11.05.2018 14:54

Emre Sarıkuş’un yönetmenliğini üstlendiği belgeselde futbol tarihinin bir dönemine damga vuran teknik direktör Adnan Dinçer’in hayatı anlatılıyor. İdealist bir teknik direktör olan Dinçer, 40 yıllık deneyimine ve başarılarına rağmen sistemin dışına itildi. 76 yaşındaki Adnan Dinçer’in ilanla iş aramasından yola çıkılarak çekilen belgeselde, Dinçer’in teknik direktörlük yılları, yaşadığı sıkıntılar, çalıştırdığı takımlar, yetiştirdiği oyuncular anlatılarak futbolun tarihine bir yolculuk yapılıyor.

Yönetmen: Emre Sarıkuş

Senaryo: Emre Sarıkuş

Oyuncular: Adnan Dinçer, Nermin Dinçer, Uğur Dinçer, Tümay Elmaslar, Tuncay Şeker, Mahmut Aydın, Sancar Biçikçi, Adnan Gülek, Rasim Kara, Abdullah Avcı, Sinan Engin, Ziya Doğan, Rüştü Reçber, Halim Okta, Dündar Uluğkay, Atilla Türker, Hüseyin Baysan, Metin Tekin, Kemal Ulusu, Atıf Keçeci, Yılmaz Tokatlı, Kenan Saral, Özgür Sancar, Sefa Sirmen, İsmail Gökçek

Filmin Türü: Belgesel

Orijinal Adı: Teknik Direktör Adnan Dinçer

Yapımcı Firma: Gezgör Yapım

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 20.06.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Teknik Direktör Adnan Dinçer Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement