Ümit Özat'tan Rasim Ozan'a Şok Sözler - Son Dakika
Sinema

Ümit Özat'tan Rasim Ozan'a Şok Sözler

Ümit Özat\'tan Rasim Ozan\'a Şok Sözler

Teknik direktör Ümit Özat, hakkında ağır ithamlarda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı'ya aynı sertlikte yanıt verdi.

27.09.2012 07:49  Güncelleme: 10:03

Habertürk televizyonunda yayınlanan Bizim Stadyum programında yorumcu Simge Fıstıkoğlu ile tartışan eski futbolcu ve yorumcu Ümit Özat kendini eleştiren gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya twitter hesabından ağır eleştiriler yöneltti.

"GEL YÜZÜME KONUŞ AHLAKSIZ RASİM"

Bir televizyon programında açıklamalar yapan Kütahyalı'ya Özat, sert sözler söyledi. Eski futbolcu twitter'daki sayfasından "Rasim Ozan terbiyesizliğini bir kez daha gösterdi. Gel de yüzüme konuş ahlaksız Rasim" diyerek kendisi hakkında konuşan gazeteciye ateş püskürdü.

"KADINLAR FUTBOLDAN ANLAMAZ

Habertürk'te Faik Çetiner'in yönetimindeki Bizim Stadyum programında "Kadınlar futboldan anlar mı" tartışması yaşanmıştı.

Fenerbahçe- Trabzonspor maçına ilişkin kadın taraftarların görüşlerinin ekrana gelmesinin ardından, Teknik Direktör Ümit Özat, "Kadınların erkekler gibi futboldan anlamadığını" ileri sürmüştü.

Kadınların erkekler kadar futboldan anlamadığını iddia eden Ümit Özat'ın bu sözlerini kadın erkek ayrımı olarak algılayan Simge Fıstıkoğlu tartışmayı uzatınca Özat'ta tepkisini stüdyoyu terk ederek göstermişti.

"Ben kadın erkek ayrımı yapmadım ve böyle bir konseptin içinde yer almak istemiyorum" diyerek stüdyoyu terkeden Ümit Özat'ın ardından Simge Fıstıkoğlu da boş durmamıştı ve "bir kadınla aynı stüdyoda olmaya bile dayanamıyor" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Sinema Ümit Özat'tan Rasim Ozan'a Şok Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement