Fehmi Çalmuk Kimdir? Hayatı ve Biyografisi - Son Dakika
Soğuk Haber

Fehmi Çalmuk Kimdir? Hayatı ve Biyografisi

Fehmi Çalmuk Kimdir? Hayatı ve Biyografisi

Gazeteci ve yazar Fehmi Çalmuk'un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Ankara doğumlu olan Çalmuk, Millî Gazete, Beklenen Vakit, Akşam gazetelerinde çalıştı. Ayrıca özel TV ve radyolarda kuruculuk ve haber müdürlüğü yaptı. Çalmuk, gazetecilik ve yazarlık kariyerinde birçok ödül kazandı ve aktüel konularda kitaplar yayımladı.

01.06.2023 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fehmi Çalmuk kimdir? Sorusu, internet üzerinde vatandaşlar tarafından aktif olarak sorgulatılıyor ve merak ediliyor. Bu haberimizde merak edilmekte olan Fehmi Çalmuk kimdir? Sorusunu yanıtladık. Peki, Fehmi Çalmuk kimdir? Fehmi Çalmuk mesleği ne, kaç yaşında? Fehmi Çalmuk hayatı ve biyografisi!

FEHMİ ÇALMUK KİMDİR?

Fehmi Çalmuk, 15 Temmuz 1969 yılında Ankara'da dünaya geldi. Gazetecilik hayatına 1987 yılında başlayarak Millî Gazete, Beklenen Vakit, Akşam gazetelerinde çalıştı. Özel TV ve radyolarda kuruculuk ve haber müdürlüğü yaptı. Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yaptı (1996-98). Show TV'de siyaset muhabiri, Halka ve Olaylara Tercüman gazetesinde köşe yazarı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Gazeteci ve yazar olarak 1997'de Büyük Anadolu Gazeteciler Derneği Yılın Muhabiri ödülünü, 2001'de Demokrasi ve Hukuk Kurumu, Yılın Demokrat Yazar ödülünü, 2003'te Parlamento Dergisi Yılın Yazarı ödülünü aldı. Gazeteciliğinin yanı sıra aktüel konularda yayımladığı kitaplarıyla da tanındı.

Son Dakika Soğuk Haber Fehmi Çalmuk Kimdir? Hayatı ve Biyografisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement