Margot Robbie ve Ryan Gosling'in Yer Aldığı Barbie Filmi 2023'te Vizyona Girecek - Son Dakika
Soğuk Haber

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in Yer Aldığı Barbie Filmi 2023'te Vizyona Girecek

Margot Robbie ve Ryan Gosling\'in Yer Aldığı Barbie Filmi 2023\'te Vizyona Girecek

Barbie filmi, Greta Gerwig'in yönetmenliğinde ve Noah Baumbach'ın senaryosuyla 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. Margot Robbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan Barbie karakterine hayat verecek.

06.06.2023 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Margot Robbie, Ryan Gosling ve Issa Rae'nin paylaştığı Barbie filmi büyük bir heyecanla beklenmeye başladı. Filmin yönetmenliğini Greta Gerwig, senaryosunu Noah Baumbach ile birlikte kaleme alıyor. Peki, Barbie filmi ne zaman çıkacak Türkiye?

BARBİE FİLMİ KONUSU NE?

Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Filmde Barbie karakterine "Ben,Tonya" filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığını kazanan Margot Robbie hayat veriyor.

BARBİE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Barbiefilmi 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek

Son Dakika Soğuk Haber Margot Robbie ve Ryan Gosling'in Yer Aldığı Barbie Filmi 2023'te Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement