Masterchef All Star'da Ana Kadroya Kim Girdi? 25 Haziran Kim Dokunulmazlık Kazandı? - Son Dakika
Soğuk Haber

Masterchef All Star'da Ana Kadroya Kim Girdi? 25 Haziran Kim Dokunulmazlık Kazandı?

Masterchef All Star yarışmasında dün akşam hangi takım kazandı ve kim dokunulmazlık kazandı merak ediliyor. Ana kadro seçmelerinin devam ettiği programda 11. yarışmacı belli oldu. Azize'nin lekeli bardakta sunulan tatlısı jüri üyelerinden tepki aldı. Masterchef All Star ana kadrosuna giren ilk isim ise Sergen oldu. TV8'in nefes kesen yemek yarışması Masterchef All Star yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

26.06.2023 10:42  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masterchef akşam kim kazandı? 25 Haziran Masterchef ana kadroya kim girdi? Masterchef 11. yarışmacı belli oldu! gündeme geliyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor. Masterchef akşam kim kazandı seyirciler tarafından merak ediliyor. Masterchef dün hangi takım kazandı ve 25 Haziran Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı araştırılıyor. Masterchef dün hangi takım kazandı? 25 Haziran Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef akşam kim kazandı? 25 Haziran Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF AKŞAM KİM KAZANDI?

Ana kadro seçmelerinin devam ettiği MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Azize'nin lekeli bardakta tatlı sunmasına sinirlenen Mehmet Yalçınkaya, "Bu lekeli bardağı nasıl getirebildin buraya?" diyerek tatlıyı döktü. Ne diyeceğini bilemeyen Azize ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Murat Bozok'un konuk jüri üyesi olduğu MasterChef'te jüri karşısına çıkan yarışmacılar Araz, Ateş, Sergen, Azize, Burcu, Mert, Dilara, Hamza, Rabia Nur, Milhan, Tunahan, Emre, Görkem, İbrahim, Fatma, Tahsin ve Pelin oldu. Tahsin, Dilara, Araz, Fatma, Azize, Milhan, Burcu, Sergen ikinci tura geçmeye hak kazandı. 2. etaba geçen yarışmacılar verilen ana ürünle en yaratıcı yemeği hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Krem peynir ve balzamik sirke ile yaratıcı bir tatlı yapmak isteyen Azize ise tatlıyı lekeli bardakta sununca tepki çekti.

Masterchef akşam kim kazandı? 25 Haziran Masterchef ana kadroya kim girdi? Masterchef 11. yarışmacı belli oldu!

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ?

2021 grubundan MasterChef Türkiye All Star ana kadrosuna giren 1. isim Sergen oldu.
Masterchef akşam kim kazandı? 25 Haziran Masterchef ana kadroya kim girdi? Masterchef 11. yarışmacı belli oldu!

MASTERCHEF TÜRKİYE

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı Masterchef All Star Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor! TV8'in heyecan dolu yemek yarışması Masterchef All Star yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

Masterchef All Star\'da Ana Kadroya Kim Girdi? 25 Haziran Kim Dokunulmazlık Kazandı?

Son Dakika Soğuk Haber Masterchef All Star'da Ana Kadroya Kim Girdi? 25 Haziran Kim Dokunulmazlık Kazandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement