100 Bin Dolar Kimin Olacak? - Son Dakika
Spor

100 Bin Dolar Kimin Olacak?

100 Bin Dolar Kimin Olacak?

İstanbul Challanger Turnuvası Ana Tablo Maçları Pazartesi Günü Başlayacak

08.08.2010 18:11

Türkiye'nin en köklü tenis turnuvalarından olan ve adı TED Open'dan, İstanbul Challanger Turnuvası'na çevrilen organizasyonda ana tablo maçları pazartesi günü başlayacak. TED Kulübü Tesisleri'nde 62. kez düzenlenen 100 bin dolar ödüllü turnuvada, son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken milli sporcu Marsel İlhan ile Haluk Akkoyun ve Tuna Altuna, Türkiye'yi temsil edecek. Ayrıca çiftlerde ise Türk sporcu Barkın Yalçınkale yer alacak.

İstanbul Challenger Turnuvası'na katılacak tenisçiler arasında önemli isimler de dikkat çekiyor. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda John Isner'le oynadıkları 11 saat 5 dakikalık maçla dünya tenis tarihine geçen Fransız Nicolas Mahut, dünya sıralamasında 65 numarada bulunan Olivier Rochus, 2008 TED Open şampiyonu Portekizli Frederico Gil, Alman Mischa Zverev, Jamaikalı Dustin Brown, Kazak Mikhail Kukushkin ve Rus Igor Kunitsyn de şampiyon adayları olarak korta çıkacak.

Diğer yandan, Marsel İlhan'ın teklerdeki ilk maçını 10 Ağustos Salı günü yapacağı, pazartesi günü ise çiftlerde Haluk Akkoyun-Tuna Altuna ikilisinin, Barkın Yalçınkale-George Bastl ekibine karşı korta çıkacakları belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 100 Bin Dolar Kimin Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement