A Milli Kadın Basketbol Takımı Basın Mensupları ile Buluştu - Son Dakika
Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı Basın Mensupları ile Buluştu

A Milli Kadın Basketbol Takımı Basın Mensupları ile Buluştu

2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı bugün basın mensupları ile buluştu.

17.07.2014 15:14

2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı bugün basın mensupları ile buluştu.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası öncesi basın mensupları ile buluştu. Abdi İpekçi Arena'da gerçekleştirilen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Julide Sonat ve A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu da katıldı.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu yaptığı açıklamada, önceki turnuvalara çok kötü başladıkları günler olduğunu hatırlatarak, "Belki 2009'da başlayabilirdi bizim kürsüye çıkmaya başlamamız. O turnuvada önemli oyuncu eksiklerimiz vardı. Işıl ve Nevriye gibi. Belki o dönemde de kürsüye çıkma şansımız olabilirdi. Olimpiyatlara gitme başarısı gösterdik belki madalya kazanamadık ama oraya gitmek, orada sonuna kadar madalya mücadelesi verem bir takım görüntüsünde olmakta çok önemli. Şimdi ilk kez seyircimizin önünde bir turnuva oynayacağız. Tabii ki bizde olgunlaştık. Kendi evimizde ve en önemli rakibimizle ilk maçımızı oynayacağız. Zaman zaman turnuvalarda form tuttuk ama ilk maçımızda en iyi performansımızı ortaya koymak ve doğru basketbol oynamak zorundayız. Son yıllarda kazanmış olduğumuz ivmeyi, elimizde düzenlediğimiz bu turnuvayla daha da yukarılara taşırız" dedi.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Julide Sonat ise basketbolu tüm unsurları ile geliştirmek için uğraştıklarını ifade ederek, "Esas önemli olan oyuncularımızın bu imkanlardan neler alabileceği. Çocuklarımız bugün bizi bu kadar gururlandırıyorsa eğer onlara çok şey borçluyuz" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Kadın Basketbol Takımı Basın Mensupları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement