Adanaspor'da Sakat Futbolculardan Sevindirici Haber - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Sakat Futbolculardan Sevindirici Haber

Adanaspor\'da Sakat Futbolculardan Sevindirici Haber

Milli maçları nedeniyle Lig'e verilen arayı günde çift antrenman yaparak geçiren PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor'da, sakat futbolculardan mutlu haber geldi.
1461 Trabzon maçında sakatlanarak arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit...

16.11.2013 12:11

Milli maçları nedeniyle Lig'e verilen arayı günde çift antrenman yaparak geçiren PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, sakat futbolculardan mutlu haber geldi.

1461 Trabzon maçında sakatlanarak arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen kaleci Tolgahan Acar'ın tedavisinde sona yaklaşıldı. Ortopedi Uzmanı Dr. Yusuf Ünal, Tolgahan'ın Pazartesi günü koşulara başlayacağını ve Samsunspor maçında takımdaki yerini alabileceğini söyledi.

Adanaspor sağlık ekibinin çalışmalarının da sakatlıkların düzelmesinde etkili olduğunu belirten Yusuf Ünal, "Tolgahan'ın yaşadığı ciddi sakatlığın ardından, çekilen MR sonucunda ikinci derece kısmi yırtık tespit edildi. Masör Yılmaz Renksizkaya tarafından yapılan tedaviler olumlu yanıt verdi. Avrupa Hastanesi olarak, bizler de imkanlarımız doğrultusunda kalecinin kontrollerini yaptık. Önemli bir sorunu kalmadı. Büyük olasılıkla Samsun maçına yetişecektir. Diğer oyuncularımızın da son durumu hakkında önümüzdeki günlerde kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

HAZIRLIKLAR ÇATALAN'DA DEVAM EDİYOR

PTT 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'da, hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Çatalan Tesisleri'nde çift antrenman yapan turuncu-beyazlı takımda, sakatlığı bulunan futbolculardan Tiago takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu futbolcunun da tedavisinin devam ettiği ve büyük olasılıkla takımdaki yerini alacağı belirtildi. Kart cezalıları Ümit ve Tuna Samsunspor maçında oynayamayacaklar. Adanaspor kafilesi, Pazar günü sabah saatlerinde havayolu ile Ankara'ya, oradan da Samsun'a geçecek. Son antrenmanı yapacak olan turuncu-beyazlı takım daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

AHMET DERELİ ÜMİT MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYDİ

Öte yandan, Ümit Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Ahmet Dereli, Avusturya ile oynanan özel maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Genç futbolcu 58 dakika sahada kaldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Sakat Futbolculardan Sevindirici Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement