Adı Beşiktaş ile Anılan Sinan Bolat: Teklif Gelirse Değerlendiririm - Son Dakika
Spor

Adı Beşiktaş ile Anılan Sinan Bolat: Teklif Gelirse Değerlendiririm

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan milli kaleci Sinan Bolat, "Adımın Beşiktaş ile anılmasından gurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün teklifini tabii ki değerlendiririm." dedi.

06.11.2018 17:10

Futbol kariyerine Royal Antwerp ekibinde devam eden milli kaleci Sinan Bolat, kariyer planlaması hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bolat, adının Beşiktaş ile anılmasına mutlu olduğunu ve teklif gelmesi durumunda değerlendireceğini açıkladı.

"GURUR DUYDUM"

Sinan Bolat, "Çıkan haberlerden haberim yok. Ama ismimin Beşiktaş ile anılmasından gurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün teklifini tabi ki değerlendiririm." dedi.

"GENK'TE MALİNOVSKYİ VE POZUELO'YU ÇOK BEĞENİYORUM"

Sinan, "Genk şu anda Belçika'da ve Avrupa'da en iyi futbol oynayan takım. Bunu Beşiktaş'a karşı da gösterdiler. İç sahada daha da güçlüler. Önde baskı ile oynayan, çok koşan, hırslı bir takım. Özellikle orta sahaları çok iyi. Pozuelo ve Malinovskyi çok beğeniyorum. Ama inanıyorum ki Beşiktaş'ta yeterince kaliteli ve çok iyi bir takım iyi bir skor alacaklardır." ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)

Adı Beşiktaş ile Anılan Sinan Bolat: Teklif Gelirse Değerlendiririm

Son Dakika Spor Adı Beşiktaş ile Anılan Sinan Bolat: Teklif Gelirse Değerlendiririm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tayhan: Yedek kalecilerimiz bile bundan daha kaliteli boş transfer sakın almayın 1 2 Yanıtla
  • Tr80: Şuandaki Beşiktaşın kiralık kaleci sinden 10 kat daha iyi . Bejeke bence Liverpool'un as kalecisi alissonu alsın. Yoksa 10 yil şampiyonluk hayal olur bayraklar sandığa geri döner. Fikret uyarımı dikkate alır umarım . 0 0 Yanıtla

Advertisement