Adrasan Turizm Şenliği Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Adrasan Turizm Şenliği Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı

Kumluca Belediyesi tarafından Adrasan'da düzenlenen turizm şenliği plaj voleybolu turnuvası sona erdi. Eymen Teknik takımı şampiyon oldu.

26.08.2023 13:04

Kumluca Belediyesi tarafından Adrasan 'da düzenlenen Adrasan Turizm Şenliği Plaj Voleybolu Turnuvası, tamamlandı. Yaklaşık iki hafta süren turnuvanın final maçında Eymen Teknik, Esecez 25 takımını yenerek şampiyon oldu.

Turnuvanın final maçını, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.

Turnuvada 4. Dallas Kovboy, 3. Koca Herifler, 2. Esecez 25, 1. ise Eymen Teknik oldu.Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Birinci olan takıma 7500 TL de ödül verildi.

İkinci olan takım oyuncuları kupa töreninde yaklaşık bir yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları Onur Avcıoğlu'nun fotoğrafının basılı olduğu tişörtleri giyerek çıktılar.

Esecez 25 takımı oyuncusu Mehmet Ali Er, "Öncelikle böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için Kumluca Belediyesi ve Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu'na teşekkürlerimizi iletiyoruz. Her maç bizleri destekleyen saha kenarındaki taraftarımıza da çok teşekkür ederiz. Bizim bu turnuvaya girme amacımız aslında yaklaşık bir yıl önce aramızdan ayrılan Onur kardeşimizi ve onun ailesini Zaide teyzeyi, Mesut Amcayı ve Bade kardeşimizi gururlandırmaktı. Bu yüzden şampiyonluğu çok istemiştik. Fakat olmadı hayırlısı böyleymiş. Her şey için çok teşekkür ederiz bu tür organizasyonlarla tekrar görüşmek dileğiyle" dedi.

Eymen Teknik  takımının sponsoru Funda Küçük de "Burada olmktan çok mutluyuz, atmosfer harikaydı. Başkanımıza buradan teşekkür ederiz, bu atmosferi yarattığı için. Çok mutluyum büyük mücadele verdik, sonunda kazandık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eymen Teknik takımı oyuncusu Serkan Şahin ise "Finike Gençlik Spor il Müdürlüğü'nde çalışıyorum. Çok güzel bir organizasyon Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Seneye tekrar böyle güzel bir organizasyon olursa katılmayı düşünüyoruz" dedi.

Ödül töreni sonrası katılımcılar ve izleyenler, DJ Mert Seyman ile Adrasan sahilinde eğlendiler.

Adrasan Turizm Şenliği Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Adrasan Turizm Şenliği Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement