Afjet Afyonspor'un Yeni Teknik Direktörü Şimşir Oldu - Son Dakika
Spor

Afjet Afyonspor'un Yeni Teknik Direktörü Şimşir Oldu

Afjet Afyonspor\'un Yeni Teknik Direktörü Şimşir Oldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor, teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

09.11.2016 13:45

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor, teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Şimşir, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tesislerinde gerçekleştirilen törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza törenine Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel de katıldı.

Sezon sonuna kadar mor beyazlı ekipte görev yapacak Şimşir, yeni sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Kaliteli olan bir takımın başına başarılı olmak için geldiğini belirten Şimşir, şunları kaydetti:

"Bütün liglerde çalışmış olmamın bir avantajı var. Böyle bir yapılanma karşısında davete hayır diyemezdim. Bana destek olan başta başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada yapılanma anlamında hakikaten çok özel ve güzel şeyler var. Türk futbolunun bir antrenörü olarak yapılanları gördükçe duygulanmamak elde değil. İyi giden, iyi yapılanan bir kulüp var. Bu tesisleşme, yönetim ve takım anlamındaki yapılanma bizim için çok önemli."

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel ise tecrübesi ve kalitesinden dolayı Hasan Erkin Şimşir'i tercih ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Afjet Afyonspor'un Yeni Teknik Direktörü Şimşir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement