Akçay: Bizler ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Viraja Giriyoruz - Son Dakika
Spor

Akçay: Bizler ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Viraja Giriyoruz

Akçay: Bizler ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Viraja Giriyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, yarın akşam FK Kukesi maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

28.08.2013 19:38  Güncelleme: 16:35

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolculardan Abdülkadir Özdemir ve Yusuf Erdoğan ile birlikte yarın akşam FK Kukesi maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Akçay, kağıt üzerinde avantajlı olduklarını belirterek, "Kağıt üzerinde avantajlı gibi gözüken bu durumu yarın iyi bir oyun ve mücadele ile sürdürmek zorundayız. Oynanmamış bir müsabaka sonucu üzerinde yorum yapılamaz. Avantajlı gibi gözükse de bunu oyuna dökmelisiniz. Yarın bizler ve camia için, ülkemiz için önemli bir viraja gireceğiz. Eğer bu virajı dönebilirsek gelecek günler adına da, camiamız adına da önemli bir adım atmış olacağız. Belki başkaları için küçük bir adımmış gibi gözükse de bizsim için büyük bir adım olacak. İnşallah her şey düşündüğümüz gibi yarın sahaya yansıyarak yeşil çimler üzerinde güzelliklere dönüşür" dedi.

Akçay, Volkan Şen'in kadroda olup olmayacağı yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi: "Volkan gayet iyi, morali de yüksek. Her hangi bir sorunumuz yok. Zaten olaylar kendiliğinden çözüldü, iyi sonuçlar alındı. Yarın kadro için zamanımız var. Şimdiden bir şey söyleyemeyeceğim."

ABDÜLKADİR: "GRUPLARA KALARAK BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Bordo-mavili futbolculardan Abdülkadir Özdemir, camiaları açısından önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Camia ve takım olarak önemli bir noktadayız. Gruplara kalmak istiyoruz. Deplasmanda avantajlı bir skor alarak buraya geldik. Gruplara kalarak bir şeyleri değiştirmek istiyoruz" dedi.

Yusuf Erdoğan ise gruplara kalmayı çok istediklerini vurgulayarak, "Üç tane ön eleme oynayıp gruplara kalan tek takım olmak istiyoruz. Hayati önem taşıyan bir maç. Rize maçı da önemli bir örnek oldu bize. Yarın iyi bir sonuçla Avrupa ligine kalmak istiyoruz" diye konuştu.

MUSTAFA YUMLU KART CEZALISI

Trabzonspor, FK Kukesi ile yarın akşam oynayacağı maçta Mustafa Yumlu'nun kart cezalısı oluşu nedeniyle oynayamayacağı açıklandı. UEFA Avrupa Ligi'nde Derry City, Dinamo Mink ve FK Kukesi maçlarında birer sarı kart gören futbolcu, FK Kukesi ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan maç öncesi cezalı duruma düştü. Yarın akşam oynanacak olan maçta Mustafa Yumlu'nun yerine Giray Kaçar'ın ilk 11'de görev yapması bekleniyor. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akçay: Bizler ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Viraja Giriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement