Akhisar, Karabük Deplasmanında... - Son Dakika
Spor

Akhisar, Karabük Deplasmanında...

Akhisar, Karabük Deplasmanında...

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

24.10.2014 10:18

Kardemir Karabükspor ile Akhisar Belediyespor arasında 24 Ekim'de Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 18.30'da oynanacak maçı, hakem Deniz Ateş Bitnel ve yardımcıları Alpaslan Dedeş ile Erdem Bıyık yönetecek.

Karabükspor, bu sezon oynadığı altı lig maçında bir galibiyet ve bir beraberlik aldı, dört maçı da kaybetti. Bu sezon altı gol atan Karabük ekibi, kalesinde sekiz gol gördü.

Kardemir Karabükspor, dört puanla Süper Toto Süper Lig'de 16. sırada bulunuyor.

Akhisar Belediyespor şimdiye kadar oynadığı altı maçın dördünü kazandı, bir kez berabere kaldı ve bir kez yenildi. Akhisar, rakip filelere 10 gol atarken, sekiz gol yedi.

Manisa ekibi, 13 puanla ligin üçüncü sırasında bulunuyor.

Karabükspor'da sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, Viola, Sow, Erkan Kaş ve Aykut Akgün zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Ev sahibi ekipte cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

Akhisar'da da Kenan Özer ile Douglao sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Takımların muhtemel 11'leri ise şu şekilde:KARABÜKSPOR: Boy Waterman, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Larrys Mabiala, Murat Akça, Abdou Razack Traore, Onur Ayık, Musa Çağıran, Aykut Akgün, Hakan Özmert, Domi Kumbela

AKHİSAR: Oğuz Dağlaroğlu, Uğur Demirok, İsmail Konuk, Arnaud Djoum, Ahmet Cebe, Güray Vural, Bilal Kısa, Didier Zokora, Theofanis Gekas, Mehmet Akyüz, Bruno Mezenga

UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Akhisar, Karabük Deplasmanında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement