Al Hilal, Neymar'ı Tanıttı - Son Dakika
Spor

Al Hilal, Neymar'ı Tanıttı

Al Hilal, Neymar\'ı Tanıttı

Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekibi Al Hilal, PSG'den transfer ettiği Neymar için tanıtım töreni düzenledi. Neymar, taraftarların karşısına çıkarak büyük bir coşku yaşattı. Al Hilal takımından iki yılda 300 milyon avro kazanacak olan Brezilyalı futbolcunun, reklam ve sponsor gelirleriyle bu bedelin 400 milyon avroya kadar çıkması bekleniyor.

19.08.2023 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekibi Al Hilal, Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımından transfer ettiği Brezilyalı yıldız Neymar için tanıtım töreni düzenledi.

Neymar, Al Hilal'in ikinci haftada Al Feiha'yı konuk ettiği karşılaşma öncesi King Fahd Stadı'nda gerçekleştirilen törende taraftarların karşısına çıktı.

Tribünleri tamamen dolduran yaklaşık 60 bin Al Hilal taraftarı, Neymar'ın sahaya çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı. Taraftarları selamlayan 31 yaşındaki futbolcu için ışık gösterileri yapıldı.

Brezilyalı futbolcu, Al Hilal takımından iki yılda 300 milyon avro kazanacak. Reklam ve sponsor gelirleriyle bu bedelin 400 milyon avroya kadar çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Al Hilal, Neymar'ı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement