Al Nassr yöneticisinden Fenerbahçe'ye Giualiano açıklaması: Faiz ödeme kararına itiraz ediyoruz - Son Dakika
Spor

Al Nassr yöneticisinden Fenerbahçe'ye Giualiano açıklaması: Faiz ödeme kararına itiraz ediyoruz

Fenerbahçe'nin ödenmeyen taksit nedeniyle CAS'a taşıdığı Giuliano davası için Arabistan'dan açıklama gelirken Al Nassr yöneticisi, Brezilyalı futbolcu için "Ödemeleri geciktirdiği için faiz ödeme kararına itiraz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

29.07.2020 17:19  Güncelleme: 19:12

Fenerbahçe, transfer bedelini alamadığı gerekçesiyle eski futbolcusu Giuliano hakkındaki davayı CAS'a taşırken, konu hakkında sıcak bir gelişme yaşandı ve Arabistan'dan açıklama geldi.

Al Nassr yöneticisi Ahmed Al-Amir, Fenerbahçe'ye iddianın aksine 6.2 milyon euro değil de 4.5 milyon euro borçları olduğunu belirtti ve "Al Nassr, ödemeleri geciktirdiği için faiz ödeme kararına itiraz ediyor. Eğer itiraz reddedilirse, sürenin de daha uzadığı göz önüne alarak miktar artabilir" dedi.

TAKSİT NEDENİYLE CAS'A TAŞINMIŞTI

Sarı-lacivertliler, 10.5 milyon euro bonservis bedeliyle gönderdikleri Brezilyalı oyuncu için ödenmesi gereken 6.2 milyon euroluk taksidi alamadıkları gerekçesiyle CAS'a başvurdu.

14 AĞUSTOS GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Fenerbahçe'nin başvurusu üzerine CAS'a taşınan dava 14 Ağustos günü dava görülecek.

Al Nassr yöneticisinden Fenerbahçe\'ye Giualiano açıklaması: Faiz ödeme kararına itiraz ediyoruz

Son Dakika Spor Al Nassr yöneticisinden Fenerbahçe'ye Giualiano açıklaması: Faiz ödeme kararına itiraz ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement