Ali Koç bizzat açıkladı! Yıldız futbolcu sezon sonu takımdan ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Ali Koç bizzat açıkladı! Yıldız futbolcu sezon sonu takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirterek "Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi" şeklinde konuştu.

15.02.2024 14:54  Güncelleme: 14:58

Avrupa'nın 5 büyük liginden talipleri olan Ferdi Kadıoğlu için ayrılık çanları çalıyor. 6 senedir sarı-lacivertli formayı başarıyla giyen milli futbolcu için ayrılık açıklaması ise başkan Ali Koç'tan geldi.

Halk TV'ye açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde" ifadelerini kullandı.

Ali Koç bizzat açıkladı! Yıldız futbolcu sezon sonu takımdan ayrılıyor

2 GOL 3 ASİSLE OYNUYOR

Sarı-lacivertli takım olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek Ferdi, bu sezon 33 maçta forma giydi. 24 yaşındaki sol bek bu maçlarda takımına 2 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi.

Ali Koç bizzat açıkladı! Yıldız futbolcu sezon sonu takımdan ayrılıyor

Son Dakika Spor Ali Koç bizzat açıkladı! Yıldız futbolcu sezon sonu takımdan ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ercan Aydın: . Avrupa için Yeterli seviyeye geldi Fenerbahçeyede gereken katkıyı sağladı. Para kazandırarak gideceğine göre . Artık durması kabahat. Arda da bu şekilde beklemeliydi. 43 6 Yanıtla
  • Oktay KUŞÇU: Sacha Boey kıskançlığından kuduruyor Ali Cabbar :) 14 29 Yanıtla
  • Byaydin Yeniden: Ferdi giderse takım biter.. Bu takımda onun kadar çalışan biri daha yok 21 8 Yanıtla

Advertisement