Günlerdir sesi soluğu çıkmayan Ali Koç, rakiplerine fena gözdağı verdi: Beni iyi dinleyin - Son Dakika
Spor

Günlerdir sesi soluğu çıkmayan Ali Koç, rakiplerine fena gözdağı verdi: Beni iyi dinleyin

Günlerdir tek bir açıklama yapmayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sessizliğini bozdu. Kulübün mevcut durumu ve geleceği hakkında konuşan Koç, "Bu gidişat böyle gitmeyecek. Birkaç gün içinde bir basın toplantısı ya da bir TV programı olacak. Beni orada iyi dinleyin" dedi.

06.03.2024 16:40  Güncelleme: 16:45

Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"BU BÖYLE GİTMEYECEK"

Yakın zamanda önemli açıklamalarda bulunacağının altını çizen Koç, "Bu gidişat böyle gitmeyecek. Bu gidişat böyle devam ederse Fenerbahçe için her türlü zorluk önüne çıkacaktır. Birçok sebebi var. Birkaç güne anlatacağım. Dikkatle dinleyin" ifadelerini kullandı.

"BENİ İYİ DİNLEYİN"

Basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Koç "Şampiyonluk, iyilik, kötülük, adil rekabet vs vs. Birkaç gün içinde bir basın toplantısı ya da bir TV programı olacak. Beni orada iyi dinleyin" dedi.

"İLETİŞİM SAVAŞI MI VERİYORUZ"

Kulübü hakkında da konuşan Koç, "Fenerbahçe'nin her türlü başarısı pek çok zorluk altında olmuştur. Bugün futbolun geldiği nokta, her anlamda, medya, taraftar, yönetenler, yöneticiler, federasyonlar, hakemler... Her anlamıyla yerlerdeyiz. İster istemez bu girdabın içine giriyoruz. Sportif rekabet mi yapıyoruz çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz iletişim savaşı mı yapıyoruz, belli değil. Bu gidişat böyle gitmeyecek. Bu gidişat böyle devam ederse Fenerbahçe için her türlü zorluk önüne çıkacaktır. Birçok sebebi var. Birkaç güne anlatacağım. Dikkatle dinleyin" şeklinde konuştu.

Günlerdir sesi soluğu çıkmayan Ali Koç, rakiplerine fena gözdağı verdi: Beni iyi dinleyin
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Günlerdir sesi soluğu çıkmayan Ali Koç, rakiplerine fena gözdağı verdi: Beni iyi dinleyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Kadir Sahin: Ağlama modu : ON ? 153 196 Yanıtla
    Hakan.evirgen Evirgen: Ligi Bitirtmeyiz modu : OFF ! 40 61 Ercan Karatas: HakemSpor 7 9 samet dönmez: Ağlama modunu gs yönetimi açtı zaten hep yıllardır yaptıkları taktik savaş çıkart sonra savaşı bilirsin başlatan kazanır misali yavuz hırsız modu hep açık gsdd 0 0
  • Gursel kalen: Adam gibi adam. 121 135 Yanıtla
  • Hakan Demir: Firildaklik peşinde yine mali moc 110 105 Yanıtla
  • Baran Köprü: 1959 önce şampiyonluklarimizi istiyoruz derse şaşirtici olmaz. 139 70 Yanıtla
  • Bülent Yagan: Konuştuğunun yüzde biri iş yapsa ikinci aziz yıldırım olacak ama sonuç kuşum Aydın 118 79 Yanıtla
  • Numan Koca: Ali koç yedırmeyız galatasaray olarak Rabbım 10 yıldaha baskan yapsın onu.Saplamaya devam edelım?????? hayır adamlar gondermıyorlarda zeka sevıyesı secmenın?? 44 35 Yanıtla
  • Ali Arslan: Adam beyefendi adam , karşısında ebebebe diyen başkasının güdümünde bir camia, ne yaparsa yapsın malum çete önüne engel koyacak,çok şükür ki artık tüm Türkiye gördü, herkes isyan ediyor,bu kirli tiyatroya son verilecek ,ama benim gibilerin derdi de çalınan şampiyonluklar gaspedilen başarılar,tüm takımlar mahkeme de bu camidan alacaklarını almalılar. 34 31 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement