Alp Yalman'dan, Helvacı'ya Ağır Eleştiri - Son Dakika
Spor

Alp Yalman'dan, Helvacı'ya Ağır Eleştiri

Alp Yalman\'dan, Helvacı\'ya Ağır Eleştiri

Alp Yalman ve Ali Şen, verdikleri konferans öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

21.04.2011 13:43  Güncelleme: 15:29

Bu yıl 8. düzenlenen ve İstanbul Maslak Sheraton'da gerçekleştirilen Liderlik Zirvesi'ne katılan Galatasaray Kulübü eski başkanı Alp Yalman ve Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, verdikleri konferans öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Galatasaray'da 14 Mayıs günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi aday olması gündeme gelen Alp Yalman, konu ile ilgili ve özellikle başkan adaylarından Mehmet Helvacı'yı hakkında şunları söyledi

"Bu konuda bir şey söylemiş olsaydım biliniyor olurdu. Öyle bir şey olursa zaten duyulur. Başkan adaylarıyla görüştüm. Ünal Aysal ile görüştüm. Sadece Mehmet Helvacı ile görüşmedim. Şimdi burada söylememek lazım ama Galatasaray'daki başkanlık koltuğuna hürmet göstermeyen bir insanın o koltuğa talip oluyor olması hoşuma gitmedi. Onun için Mehmet Helvacı ile görüşmedim".

Yalman başkan adayı Helvacı'nın geçmişte Galatasaray başkanı Adnan Polat'a karşı takındığı tavrın "Tarz yanlışlığı" olarak değil, "Edep yanlışlığı" olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Alp Yalman başkan adaylarından Ünal Aysal'ın futbolu bilmediği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ie şunları söyledi: "Ünal Aysal Galatasaray'da başkan olursa futbolu da öğrenir. Galatasaray'da kim başkan olursa bizim görevimiz Galatasaraylı olarak ona istediği desteği temin etmek ve vermek. Biz onun için oradayız".

Yalman, mevcut başkan Adnan Polat'ın aday olup olmayacağı yönündeki soruyu ise "Adnan Polat'ın adaylığı konusunda hiçbir fikrim yok. Başkasının fikrini açıklayacak durumda değilim. Olursa kendisi açıklar" cevabını verdi.

Alp Yalman son olarak kendisinin kimi destekleyeceği yönündeki soru üzerine, "Ben Galatasaray'ı destekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Alp Yalman'dan, Helvacı'ya Ağır Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement