Altay'da İkinci Hızlıok Dönemi - Son Dakika
Spor

Altay'da İkinci Hızlıok Dönemi

Altay\'da İkinci Hızlıok Dönemi

Altay'da geçen yıl yapılan olağanüstü kongrede bir yıllığına göreve gelen Ömer Hızlıok, olağan genel kurulda iki yıl için yeniden başkan seçildi.

26.06.2012 00:00

Altay'da geçen yıl yapılan olağanüstü kongrede bir yıllığına göreve gelen Ömer Hızlıok, olağan genel kurulda iki yıl için yeniden başkan seçildi. Atatürk Stadı'ndaki Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği'nde düzenlenen kongrede Ömer Hızlıok 350 geçerli oyun 198'ini alırken, rakibi Cihangir Marmara'ya ise 152 oy çıktı. Toplam 363 üyenin katıldığı ancak 10 delegenin oy kullanmadığı genel kurulda üç oy geçersiz sayıldı. Genel Kurulda kazananı, Hızlıok'un kısa süre önce kulübe üye olmasını sağladığı 90 yeni delegenin oy kullandığı beşinci sandık belirledi. Kongrede ciddi gerginlikler yaşandı. Toplantının başında YSKA Taraftar Grubu'ndan bir üye ile Ömer Hızlıok'un yandaşları arasında çıkan tartışma, itişmelere kadar vardı.

Seçim maddesine geçilmeden önce ise Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Eren Gevgeli, kendisine eleştiriler yönelten Ömer Hızlıok'a sert yanıt verince ortam yine gerildi. Amigo Murat Polatkıran'ın da dahil olduğu tartışmanın kavgaya dönüşmesini, eski başkan Ahmet Taşpınar ve diğer üyeler güçlükle önledi. Yeni yönetime kulübün adının arkasına, bir yıllığına sponsor ismi alma yetkisi verilirken, altyapıya özerklik tanınması da kabul edildi. Ayrıca, ekim ayında mali genel kurul ve tüzük tadilat kongresi yapılması kararı alındı.

Ömer Hızlıok'un yönetim listesi şöyle: Gürhan Özbelge, Selim Koçbay, Giuliuano Glghini, Mustafa Tavaslı, Şentürk Apaydın, Hakkı Küllü, Altay Mol, Erdal Fetvacıoğlu, İsrael Aruh, Ergül Gülbent, Ümit Güneş, Erdal Canerler, Mehmet Baş, Nedim Yokaş, Metin Balkaş. - İzmir/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da İkinci Hızlıok Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement