Altay'da Murat Berkan Demir'in sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı - Son Dakika
Spor

Altay'da Murat Berkan Demir'in sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı

Altay\'da Murat Berkan Demir\'in sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı

Altay'ın orta saha oyuncusu Murat Berkan Demir, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatma kararı aldı. Genç futbolcu, 2026 yılına kadar Altay forması giymeye devam edecek.

26.04.2023 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da orta saha oyuncusu Murat Berkan Demir, sezon sonunda bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Futbola başladığı siyah-beyazlı kulüpte 2018 yılında 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan 23 yaşındaki futbolcu, attığı yeni imzayla 2026 yılına kadar yuvada kalacak. Bu sezon ilk yarıda U19 takımında görev alan Murat Berkan, 13 Mart'taki Eyüpspor deplasmanında son 3 dakikada oyuna girip A takımla ilk maçına çıktı.

Çaykur Rizespor (D) ve Manisa FK müsabakalarında oyuna ikinci yarılarda giren Murat Berkan; Erzurumspor (D), Sakaryaspor, Bandırmaspor (D) ve Altınordu randevularında ilk 11'de görev yaptı. Sakatlığı nedeniyle son 2 haftadaki Gençlerbirliği (D) ve Göztepe müsabakalarını kaçıran genç futbolcunun tedavisinin sürdüğü belirtildi. Murat Berkan, transfer yasağı bulunan Altay'da yönetimin sezon içinde Arda ve Sefa'dan sonra kontrat yenilediği üçüncü isim oldu.


- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da Murat Berkan Demir'in sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement