Altay'da teknik direktör Bahloul'un geleceği belirsiz - Son Dakika
Spor

Altay'da teknik direktör Bahloul'un geleceği belirsiz

Altay\'da teknik direktör Bahloul\'un geleceği belirsiz

Altay'da son sıraya demir atan takımın teknik direktörü Djilali Bahloul'un geleceği, yapılacak olağanüstü genel kurulda belirlenecek. Yeni yönetimin Bahloul ile devam edip etmeyeceği merak konusu. Başkan Yardımcısı Murat Pervane'nin seçilmesi halinde ise Bahloul ile devre arasına kadar yola devam edileceği iddia ediliyor.

14.11.2023 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1'inci Lig'de son sıraya demir atan Altay'da Cezayir asıllı Fransız teknik direktör Djilali Bahloul'un takımdaki geleceği de tartışılmaya başladı.

Siyah-beyazlılarda perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulda göreve gelecek yeni yönetimin 41 yaşındaki çalıştırıcı ile yola devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Bahloul, Altay ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. Görev yaptığı 4 maçta 4 mağlubiyet gören teknik patron Bahloul, özellikle son olarak iç sahadaki 7-1'lik Eyüpspor yenilgisinin ardından eleştiri oklarının hedefi oldu.

Altay'da başkanlığa aday olmaya hazırlanan Başkan Yardımcısı Murat Pervane'nin seçilmesi halinde devre arasına kadar Djilali Bahloul ile yola devam etmeyi planladığı iddia edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da teknik direktör Bahloul'un geleceği belirsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement