Ancelotti, Arda Güler'e "Çocuk" deyip neden oynatmadığını açık açık söyledi - Son Dakika
Spor

Ancelotti, Arda Güler'e "Çocuk" deyip neden oynatmadığını açık açık söyledi

Arda Güler'e az süre verdiği için eleştirilerin hedefi olan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti sessizliğini bozdu. Arda için sabırlı olunması gerektiğini belirten teknik adam, "Arda Güler, fiziksel olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Şu anda iyi ve süre almaya devam edecek. Üzerinde çok fazla baskı olduğunun farkındayım çünkü koca bir ülke onu Real Madrid'de forma giyerken görmek istiyor. Ancak çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek ve Real Madrid'de oynayacak" ifadelerini kullandı.

31.01.2024 16:23  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda Güler, İspanya'da konuşulmaya devam ediyor. İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, düzenlenen basın toplantısında genç yıldız için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"ARDA HENÜZ 18 YAŞINDA BİR ÇOCUK"

Arda için sabırlı olunmasını gerektiğini vurgulayan antrenör, "Arda Güler, fiziksel olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Şu anda iyi ve süre almaya devam edecek. Ancak daha önce de söylediğim gibi ona karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Üzerinde çok fazla baskı olduğunun farkındayım çünkü koca bir ülke onu Real Madrid'de forma giyerken görmek istiyor. Ancak çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek ve Real Madrid'de oynayacak" dedi.

PEŞ PEŞE SAKATLIKLAR YAŞADI

Yıldız furbolcu Arda Güler, Madrid'in ABD'de yaptığı sezon öncesi kampında sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı olmuştu. Yaklaşık iki ay süren sakatlığından sonra 21 Eylül'de takımla beraber antrenmanlara başlayan Güler, 26 Eylül'de de tekrar sakatlanıp bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Bu süreçten sonra riske edilmeyen ve zaman zaman takımdan ayrı çalışan Arda Güler, 201 gün sonra yeşil sahalara döndü.

Ancelotti, Arda Güler\'e "Çocuk" deyip neden oynatmadığını açık açık söyledi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Ancelotti, Arda Güler'e 'Çocuk' deyip neden oynatmadığını açık açık söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Harun Gür: Çocuksa neden transfer ettiler. Bence Ardanın meşhur olmasını ilerlemesini istemiyor. 26 50 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Oynatmaya az kaldı doktorum nerde 23 9 Yanıtla
  • Ali Kublay: Arda reelin oyuncusu değil demedi demeyin uzun sürmez bu evlilik he o reelin sorunu baska 0 0 Yanıtla

Advertisement