Ankaragücü'nde Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika
Spor

Ankaragücü'nde Sürpriz Doğum Günü

Ankaragücü\'nde Sürpriz Doğum Günü

MKE Ankaragüçlü yöneticiler ve taraftarlar, 22 yaşına giren başarılı oyuncu Gökhan Erdoğan'a doğum günü sürprizi yaptı.

05.04.2013 15:38

MKE Ankaragüçlü yöneticiler ve taraftarlar, 22 yaşına giren başarılı oyuncu Gökhan Erdoğan'a doğum günü sürprizi yaptı. Antrenmanın ardından genç futbolcunun kafasına un döküldü, ardından yumurta kırıldı.

PTT 1. Lig'in 29. haftasının açılış maçında Göztepe'yi konuk edecek MKE Ankaragücü'nde, 22 yaşına giren Gökhan Erdoğan'ın doğum günü kutlandı. Ankaragüçlü futbolcular, antrenmanın ardından, genç futbolcu Gökhan'ın kafasına önce un döktüler daha sonra yumurta attılar. Renkli anları yaşandığı kutlamada, Gökhan için doğum günü pastası kesildi. Futbolcuların, teknik heyetin ve bazı taraftarların katıldığı kutlamada pastayı Gökhan, doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Beştepe Tesisleri Sorumlusu Muhammer Kılıç, takımın Göztepe maçına hazırlık antrenmanını izleyerek, futbolculara moral desteğinde bulundu.

KAPLAN: "HEDEFİMİZ GALİBİYET"

Bu arada MKE Ankaragücü, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulübün Beştepe Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından açıklama yapan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ligde kalan 6 maçın da kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Göztepe maçına 3 puan parolası ile çıkacaklarını vurgulayan Kaplan, kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini dile getirerek, "Bu maç Göztepe için ne kadar önemli ise bizim için de o kadar önemli. Hem iyi oynamak, iyi futbol sergilemek, hem de

iyi sonuç almak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz galibiyet" dedi.

Kalan tüm karşılaşmalarda alkışı hak eden bir futbol sergilemek istediklerini vurgulayan Kaplan, "Futbolcularımızın yüksek performans gösterdiği mücadelelerde, iyi oynadığımız karşılaşmalarda goller yedik, puanlar kaybettik. Bugün bu noktada artık bahanelere de sığınmak istemiyorum. Fakat, Ankaragücü ligde iyi mücadele eden, ezilmeyen bir takım. Ligin son maçına kadar inancımızı ve kazanma azmimizi kaybetmeden alkışı ve takdiri en iyi şekilde hak edecek mücadelemiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Takımda, sakat ve cezalı futbolculun olmadığını kaydeden Kaplan, "7 oyuncumuz sarı kart cezası sınırında. Mert Erdoğan da hasta. Oynayıp oymayacağı maç günü belli olacak" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ankaragücü'nde Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement