Antalyaspor'da Sportif Direktörlüğe Yılmaz Getirildi - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Sportif Direktörlüğe Yılmaz Getirildi

Antalyaspor\'da Sportif Direktörlüğe Yılmaz Getirildi

Ali Rıza Yılmaz ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

09.07.2014 18:59

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'da, sportif direktörlüğe takımın eski oyuncularından Ali Rıza Yılmaz getirildi.

Kulüp başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl ki genel kuruldan sonra yeni bir yapılanmaya başladıklarını belirterek, kadro değişikliğinden sonra bütün bölümlerde hızlı bir değişim içine girdiklerini söyledi.

Yapılanma kararı doğrultusunda yöneticilerin çalışmalarını hızla sürdürdüğünü ifade eden Gencer, şöyle konuştu:

"Bu sene içerisinde futbol kulübünde bir yapılanma içerisine girme kararı aldık. Sportif direktörlük bölümünü aktif olarak faaliyete geçiriyoruz. Yetki kargaşası olmasın. Yönetim, futbol şubesi, teknik heyet ve futbolcular arasında bir sportif direktörlük yapılanması kararını, yönetim olarak almıştık. Hepinizin yakından tanıdığı Ali Rıza Yılmaz kardeşimiz, Antalyaspor'un da formasını terletmiş bir futbolcu kardeşimiz. 1994 senesinde ben yöneticiydim. Kendisi futbolcumuzdu. Şampiyon olduğumuz efsane kadromuzun oyuncularındandır. Antalyaspor'a verdiği bir takım hizmetler, katkılar var. Tabi kaptan olarak da görev yaptı. Hem futbolculara ağabeylik yapacak, hem Antalya'yı çok iyi tanıyor, hem de kendi altyapısının Almanya'dan olmasından dolayı biraz da Alman disiplininin uygulanmasını Antalyaspor'da yapacağı düşüncesiyle bugünden itibaren sportif direktör olarak Antalyaspor'da göreve başlamış durumdadır. İnşallah bütün bölümlerde de aynı yapılanmayı yapıp, olmamamız gereken yerden hızla hep beraber çıkmış, sıyrılmış oluruz diye düşünüyorum."

Kulüp İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün de Yılmaz'ın Almanya'da yetişen yetenekli Türk gençlerinin Antalyaspor'a kazandırılmasında katkıları olacağına inandığını kaydetti.

Ali Rıza Yılmaz ise 1993 yılında Bursaspor'dan, Antalyaspor'a transfer olduğunu ve 5 yıl takıma hizmet ettiğini hatırlattı.

Tekrar Antalyaspor'a dönmekten dolayı gurur duyduğunu ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Antalyaspor'da ilk kez başlayan sportif direktörlük görevine başlayan ilk kişi olmaktan dolayı da çok mutluyum. 21 yıldan beri Antalya'da yaşayan bir insanım. Almanya'da ciddi bağlantılarımız var. Ailem orada, gidip, geliyoruz. Mutlaka yurt dışındaki, Almanya'daki yetenekli Türk oyuncuları kazandırmaya çalışacağız. Antalyaspor'un bu sene sonunda Süper Lig'e yeniden çıkması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. İlk hedefimiz bu."

Konuşmaların ardından, Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza törenine asbaşkan Fikret Karakaş, yönetim kurulu üyeleri Ali İhsan Sav ve Mustafa Şahingöz de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Sportif Direktörlüğe Yılmaz Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement