Atletico Madrid, Arda Turan'ı Satacak - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Arda Turan'ı Satacak

İspanya'da yaşayan gazeteci Mehmet Çiftçi, Atletico Madrid'in, Arda Turan'ı sezon sonunda satacağını söyledi.

04.02.2015 11:07  Güncelleme: 14:35

İspanya'da yaşayan gazeteci Mehmet Çiftçi katıldığı radyo programında Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ATLETICO, ARDA'YI SATACAK"

Radyospor'da Arda Turan'ın İngiltere'ye transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Mehmet Çiftçi, "Şimdi söyleyeceklerim belki Arda'nın hoşuna gitmeyecek. Yayında sonra belki beni arayıp sitem edecek. Çünkü daha önce yaptı ama hakeme krampon fırlatması burada büyük tepki yarattı. Özür de dilemeyince bu tepki daha da arttı. İspanya'da kalacağına inancım azaldı. Atletico Madrid, Arda'yı satacaktır" dedi.

ÖZÜR DİLEMEMESİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Özellikle Barcelona maçında yan hakeme krampon fırlatan ve bu olaydan ötürü özül dilemediği gibi doğum günü pastasında yer alan imalı figür İspanyol basını tarafından büyük tepki topladı. Simeone'nin satılmasına karşı çıktığı Arda için Atletico yönetimi radikal bir karar aldı. İspanyollar, en iyi teklifi değerlendirip Arda Turan'ı sezon sonunda talip olan kulüplerden birisine satmayı planlıyor.

BİR DÖNEM SONA MI ERİYOR

2011 yılından bu yana Atletico Madrid forması giyen Arda'ya, Arsenal ve Liverpool başta olmak üzere birçok Avrupa devi talip olmuş durumda. Arda'ın İspanya'dan ayrılması durumunda milli futbolcu için bir dönemin sonu olmuş olacak.

Atletico Madrid, Arda Turan\'ı Satacak
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Arda Turan'ı Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • @@: saygısız arda rezilsin bide avrupa devleri talip olmuş yazık 12 9 Yanıtla
  • davar çobanı: atletiko takımının işi bu zaten! hersene yaşı 28 e gelmiş topçuları satar daha gençlerden ucuza alır kullanır! bizim takımlar ders almalı! ayakkabı atmasıyla alakası yok olayın! falkao, diego kosta. . . bunlardamı ayakkabı fırlattı! 11 1 Yanıtla

Advertisement