Arena'da Sarı-kırmızı Randevu - Son Dakika
Spor

Arena'da Sarı-kırmızı Randevu

Arena\'da Sarı-kırmızı Randevu

Spor Toto Süper Lig'in 26.hafta maçında Galatasaray, Kayserispor'u ağırlayacak.

11.02.2012 09:10

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında Galatasaray, Kayserispor'u ağırlayacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Orkun Aktaş yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

Saat 19: 00'da başlayacak karşılaşmayı LigTV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLER KARŞILAŞMANIN ARDINDAN BURADA OLACAK...

GALATASARAY'IN SOLUNDA SORUN VAR

Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek, iki maçlık üç puan hasretini sonlandıran Galatasaray'da hedef yeni bir galibiyet serisine başlayabilmek.

Türk Telekom Arena'da oynadığı son 8 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray'da bu zorlu karşılaşma öncesi sakatlıklar can sıkıyor. Geçtiğimiz haftasonu sakatlanan Hakan Balta'nın ardından, hafta içinde oynanan antrenman maçında Çağlar Birinci'nin de sakatlanması sonrası teknik direktör Fatih Terim sol bek mevkiinde kimi oynatacağını kara kara düşünüyor.

Bu iki ismin dışında Antalyaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek üç maç ceza alan Milan Baros, sakatlığı yüzünden uzun süredir takımdan ayrı kalan Yekta Kurtuluş ve Afrika Kupası'nda Fildişi Sahili ile finale çıkan Emmanuel Eboue de sarı-kırmızılı takımdaki yerlerini alamayacak.

Kayseri'DE SAKATLAR DÜZELDİ

Evinde Ganeçlerbiriliği'ne mağlup olarak taraftarlarını üzen Kayserispor Arena'da bir sürpriz peşinde. Son haftalarda birçok oyuncusunu sakatlıkları nedeniyle kullanamayan teknik direktör Şota Arvaledze'nin yüzü bu maç öncesi gülüyor.

Sarı-kırmızılı ekipte, ligin 20. haftasında ayağına aldığı darbe neticesinde sakatlanan Diego Marvin Biseswar, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Peter Pekarik ve yüzüne 12 dikiş atılan Riveros'un Galatasaray'a karşı forma giyebileceği belirtildi.

Öte yandan ara transfer döneminde Galatasaray ile adı anılan Nordin Amrabat'ın da hocası şans vermesi durumunda transfer olamadığı takıma karşı forma giymesi bekleniyor. Kayserispor'da bu önemli karşılaşma öncesi tek eksik Franco Cangele.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Fernando Muslera

Sabri Sarıoğlu

Albert Riera

Semih Kaya

Tomas Ujfalusi

Engin Baytar

Emre Çolak

Felipe Melo

Selçuk İnan

Johan Elmander

Necati Ateş

KayseriSPOR

Nicolas Navarro

Abdullah Durak

Eren Güngör

Hasan Ali Kaldırım

Peter Pekarik

Zurab Khizanishvili

Cristian Riveros

Furkan Özçal

James Troisi

Okay Yokuşlu

Emir Kujovic

GALATASARAY EVİNDE Kayseri'YE ŞANS VERMİYOR

Galatasaray lig tarihi boyunca sahasında Kayserispor ile oynadığı maçlarda hiç yenilmedi. Oynanan 16 maçta 14 kez kazanan Galatasaray, sarı-kırmızılı rakibiyle sadece 2 kez berabere kaldı. 1973-74 sezonunda Kayserispor'un sahasında 2-0 kazandığı maç lig tarihi boyunca Galatasaray önünde aldığı tek galibiyet olurken, diğer 32 maçta 20 kez Cim-Bom kazandı, 12 maç ise berabere bitti. Oynanan 33 maçta Galatasaray 68, Kayserispor ise 23 gol kaydetti.

KayseriSPOR NECATİ ATEŞ'İ DURDURAMADI

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Necati Ateş'in bu sezon Kayserispor'a karşı 2 golü var. Sezonun ilk 23 haftasında Medical Park Antalyaspor forması giyen Necati Ateş bu dönemde Kayserispor'a karşı 2 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu 2 maçta da Kayserispor'a gol atmayı başardı. Medical Park Antalyaspor'un bu sezon hem deplasmanda hem de sahasında Kayserispor'u 1-0 yendiği maçlarda Necati Ateş 1'er gol atmıştı. Necati Ateş kariyeri boyunca Kayserispor'a Süper Lig'de toplam 10 gol attı ve en çok gol attığı takım Kayserispor oldu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Arena'da Sarı-kırmızı Randevu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement