Ars "Siftah" Yaptı Karşıyaka Kazandı - Son Dakika
Spor

Ars "Siftah" Yaptı Karşıyaka Kazandı

Ars "Siftah" Yaptı Karşıyaka Kazandı

PTT 1. Lig'de deplasmanda Fethiyespor'u 3 0 mağlup eden İzmir temsilcisi ligde 3 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrıldı

27.10.2013 10:37

PTT 1. Lig'de deplasmanda Fethiyespor'u 3-0 yenen Karşıyaka, ligde 3 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ligde 6. haftada Manisaspor'u 3-2 mağlup ettikten sonra Kahramanmaraşspor'la 0-0, TKİ Tavşanlı Linyitspor'la 1-1 berabere berabere kalan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a da 4-2 yenilen Karşıyaka 3 hafta aradan sonra Fethiyespor'u 3-0 yenerek 3 puana ulaştı. 3'er galibiyeti, beraberliği ve mağlubiyeti bulunan Karşıyaka, puanını 12'ye çıkardı.

Daha önce deplasmanda Manisaspor karşısında 3 gol atarak 3-2'lık sonuçla sahadan galip ayrılan Karşıyaka, ikinci dış saha galibiyetini de Fethiyespor karşısında yine 3 gol atarak aldı.

Geçen sezonu Torku Konyaspor formasıyla tamamladıktan sonra Karşıyaka'ya transfer olan ancak ilk haftalardaki performansı nedeniyle eleştirilen Hollandalı Ars, Fethiyespor karşısında penaltıdan 2 gol atarak yeşil-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydetti. Takımının son golünü kaydeden Berkan Emir ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra ikinci golüne ulaştı.

Dünkü maçta sarı kartla cezalandırılan Burak Karaduman bir sonraki lig maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 30 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Belediye Vanspor'la mücadele edecek Karşıyaka, ligde 3 Kasım Cumartesi günü Denizlispor'la İzmir'de karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ars 'Siftah' Yaptı Karşıyaka Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement