Aysal Mesajını Verdi! - Son Dakika
Spor

Aysal Mesajını Verdi!

Aysal Mesajını Verdi!

Galatasaray Odeabank Kaptanı Işıl Alben'in takımdaki geleceği, Fenerbahçe'ye karşı oynanacak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi sonrası belli olacak.

25.04.2014 10:32

Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, önce sosyal paylaşım sitesi Twitter, ardından da NTV Spor aracılığı ile kadın şubesinde yaşanan son gelişmeleri anlattı.

Twitter'daki kişisel hesabında bugün Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve kendisinin katılımı ile Kaptan Işıl Alben'le yapılan görüşme hakkında bilgi veren Özyer, Avrupa Şampiyonu takımın korunmaya çalışılacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Bugün başkanımız,İcra Kurulu başkanımız Lutfi Arıboğan, Galatasaray Odeabank takımımızın kaptanı Işıl Alben ve beni final serisinde takımımıza başarı dileklerini iletmek için davet etti. Bizlere, Avrupa Şampiyonu olan takımımızı korumak istediğini iletti. TKBL final serisinden hemen sonra Kaptan Işıl Alben'den başlayarak transfer görüşmelerine başlanacağını bildirdi. Kaptan Işıl Alben 'den bu mesajları takım arkadaşlarına iletmesini istedi.

Özyer, daha sonra NTV Spor yayınına telefonla katıldı ve Işıl Alben'in Rus ekibi Dinamo Kursk ile bir ön protokol yaptığını doğruladı. Milli oyuncunun bu anlaşmaya karşın, sözleşmeden çıkmasını sağlayacak maddeler olabileceğini ve bu anlamda olumlu bir görüşme yaptıklarını anlatan Özyer, şubenin küçüleceği yönündeki iddiaların ise takımı bir arada tutma gayretleri karşısında doğru olmadığının kanıtlandığını söyledi.

Özyer, Alba Torrens başta olmak üzere, neredeyse sözleşmesi sona eren tüm oyuncularına güzel teklifler olduğunu da doğruladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Aysal Mesajını Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement