Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Spor

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig'de yeni sezona 'şampiyonluk' parolası ile hazırlanan Adanaspor'da iç transfer çalışmaları sürüyor.

16.06.2012 19:15

Bank Asya 1. Lig'de yeni sezona 'şampiyonluk' parolası ile hazırlanan Adanaspor'da iç transfer çalışmaları sürüyor. Mevcut kadrosunu korumaya çalışan Toros Kaplanı'nda Merthan Açıl ile sözleşme yenilendiği bildirildi.

İç transfer çalışmalarına savunma bölgesinde görev yapan Koray Şanlı ile başlayan ve ardından da yine savunmanın önemli isimlerinden Tuna Üzümcü ile sözleşme yenileyen Turuncu-beyazlılarda, Merthan Açıl ile de anlaşmaya varıldı. Geçtiğimiz sezon devre arası Adanaspor'a transfer olan Açıl ile Kulüp Başkanı Bayram Akgül arasındaki görüşmede anlaşma sağlandığı ve sözleşme yenilenmesi kararı alındığı kaydedildi.

Adanaspor'un geçen sezon ikinci yarıdaki performansı ile şampiyonluğu hak ettiğini dile getiren Merthan Açıl, yeni sezonda da Adanaspor forması giyeceği için mutlu olduğunu dile getirdi. Açıl geçen sezon geriden geldiklerini ve Play-off'a kaldıklarını belirterek, "Yarı finali geçip, finale adımızı yazdırdık. Şampiyonluğun kapısından döndük. Yeni sezonda Adana'nın ve Adanaspor'un Spor Toto Süper Lig özlemini bitirmek istiyoruz. Taraftarımızın tıpkı Ankara'daki gibi desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement