Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Spor

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig'in yeni temsilcisi Adana Demirspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

07.07.2012 12:49

Bank Asya 1. Lig'in yeni temsilcisi Adana Demirspor'da transfer çalışmaları sürüyor. İç transferde yapılan görüşmeler kapsamında ilk resmi imzayı ise kaleci Şener Özcan'ın attığı bildirildi.

Aytaç Durak Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, transfer komitesi üyeleri Ali Uğur Akbaş, Şerif Güler, İzzettin Turgut ve Casim Korkmaz da hazır bulundu. Törende konuşan Adana Demirspor 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş, teknik direktörlük konusunu çözüp, transfer çalışmalarını da en kısa sürede tamamlamak istediklerini söyledi. Akbaş, iç transferde ilk resmi imzayı atan Şener Özcan'ın, liderlik özellikleri ve deneyimleri ile takıma önemli katkılarda bulunduğunu ifade ederek, kendisi ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarının altını çizdi.

Şener'in kendilerinin gururu olduğunu söyleyen Akbaş, "Vazgeçilmezlerimizden biri. Süper Lig'e de Şener ve diğer futbolcu kardeşlerimizin çabasıyla yükseleceğimize inanıyoruz. İç transferde diğer oyuncularla da görüşmelerde bulunuyoruz. Dış transferde ise, bütçemize uygun ve takıma uyum sağlayacak isimler üzerinde yoğunlaştık. Teknik direktör meselesini en kısa sürede çözüp, hazırlık kampına kadar tüm transfer çalışmalarını da tamamlayıp, sezona sorunsuz bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

Kendisine yapılan diğer teklifleri önemsemediğini, Adana Demirspor'da maddiyatın yanı sıra huzur bulduğu belirten Şener Özcan ise, "Böylesi bir takımda forma giymenin ayrıcalığını yaşıyorum. Yuvamda kaldığım için çok mutluyum. Camianın uzun yılar beklenti içinde olduğu şampiyonluğu yaşamak ve yaşatmak gurur vericiydi. Böyle büyük bir camiaya hizmet verdiğim için kendimle onur duyuyorum. Buradaki görevim henüz bitmedi. Ortak hedefimiz olan Süper Lig'e yükselmek için takım arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement