Barcelona'da İlkay Gündoğan depremi! Geldiği gibi gidiyor - Son Dakika
Spor

Barcelona'da İlkay Gündoğan depremi! Geldiği gibi gidiyor

Barcelona'nın mali sıkıntıları nedeniyle yeni transferi İlkay Gündoğan'ın lisansını çıkaramadığı ve bu durumun Gündoğan'ın takımdan ayrılmasına sebep olabileceğine öne sürüldü. Anlaşmaya göre, lisansı belirlenen tarihe kadar çıkarılamayan Gündoğan'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme hakkı bulunuyor.

08.08.2023 17:00  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol devi Barcelona'nın mali yönden sıkıntıları devam ediyor. Henüz lisansı çıkarılamayan yıldız futbolcu İlkay Gündoğan'ın takımdan ayrılma ihtimali var.

LİSANSI HENÜZ ÇIKARILMADI

AS gazetesinde yer alan habere göre, Barcelona, yeni transferi İlkay Gündoğan'ın lisansını 12 Ağustos'a kadar çıkarılacağına dair söz verdi ancak henüz yıldız futbolcunun lisansını çıkarılmadı.

İLKAY SÖZLEŞMEYİ FESHEDEBİLİR

Yapılan anlaşmaya göre İlkay Gündoğan'ın 12 Ağustos'a kadar lisansı çıkarılmazsa sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme hakkı bulunuyor.

MALİ SIKINTILAR DEVAM EDİYOR

Mali sıkıntılar yaşayan İspanyol devinde oyuncu satışı yapılmadan yeni transferlere lisans çıkarılamıyor. Katalan ekibi, sözleşmelerini yenilediği Sergi Roberto, Ronald Araujo, Marcos Alonso, Alejandro Balde ve Inaki Pena gibi yıldızların da lisansını henüz çıkaramadı.

Barcelona'da deprem! İlkay Gündoğan, geldiği gibi gidiyor
Barcelona\'da İlkay Gündoğan depremi! Geldiği gibi gidiyor
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Barcelona'da İlkay Gündoğan depremi! Geldiği gibi gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Alperen Umut: Erdem Timur Duymasın Sakın 152 13 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: ilkay neden barcelona'ya gitti anlamak zor, Guardiyola mı istedi? 74 16 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: bir futbolcu hangisine gitmek ister, City ye mi Barcelona ya mı? İlkay, eğer Guardiyola'dan kırmızı kart görmedi ise bunu düşünmeli... 10 6 Yanıtla

Advertisement