Barış Alper Yılmaz: Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarılı olmak var - Son Dakika
Spor

Barış Alper Yılmaz: Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarılı olmak var

Barış Alper Yılmaz: Galatasaray\'ın genlerinde her zaman Avrupa\'da başarılı olmak var

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçında iyi konsantre olmaları gerektiğini belirterek, takımın Avrupa'da başarılı olma geleneğine vurgu yaptı. Yılmaz ayrıca, bireysel performansının takıma fayda sağlamak olduğunu ifade etti.

07.11.2023 20:52  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Barış Alper Yılmaz: " Galatasaray'ın genlerinde Avrupa'da başarılı olmak var"

MÜNİH - Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçında çok iyi konsantre olmaları gerektiğini belirterek, "Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarılı olmak var" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü haftasında Galatasaray, yarın Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Bu müsabaka öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Barış Alper Yılmaz, Münih Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendilerini zor bir maç beklediğini aktaran Yılmaz, "İki taraf için de çok önemli bir maç. Zor bir maç olacak. Dünyanın en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. İlk maçta 70 dakika çok iyi bir Galatasaray vardı. Çok fazla pozisyona girdik, fakat değerlendiremedik. Umarım yarın da aynı performansı sahada yansıtacağız. Çok konsantrasyon gereken bir maç. Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarılı olmak var, umarım yarın kazanır taraftarlarımızı mutlu ederiz" diye konuştu.

"Takımıma faydalı olmak istiyorum"

Bireysel performansıyla ilgili konuşan 23 yaşındaki futbolcu, "Her maç farklı farklı bakmıyorum. Performansta inişler-çıkışlar olabiliyor, hocamın bana verdiği taktiği sahada uygulamaya çalışıyorum. Takımıma faydalı olmak istiyorum. Çok çalışıyorum, hocamla sürekli iletişim içindeyim. Farklı yerlerde oynayabiliyorum ama takımıma ne kadar faydalı olabiliyorum benim için en önemli şey bu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Barış Alper Yılmaz: Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarılı olmak var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement