Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde, BOTAŞ Tosyalı Toyo Osmaniye'yi 81-72 yendi.

28.01.2017 17:41

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde, BOTAŞ Tosyalı Toyo Osmaniye'yi 81-72 yendi.

BOTAŞ'ın Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça ciddiyetle hazırlandıklarını söyledi.

Son iki maçın birini uzatmalarda, diğerini ise son saniyelerde yedikleri sayılarla kaybettiklerini hatırlatan Yıldızoğlu, şu bilgileri aktardı:

"Karakterli bir takım gibi maçı belirli rakamlara çektiğimiz zaman vurup geçemiyoruz. Bunu çözdüğümüz zaman daha önemli bir takım haline geleceğiz. Bunun dışındaki sıkıntılar sakatlıklarla ilgili. Bununla da boğuşuyoruz ama hiçbir zaman mazeretlerin arkasına sığınmamamız lazım. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz."

Yıldızoğlu, maçın bazı anlarında oynanan oyundan çok memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Ama bazı anlar var ki hem hücumda hem savunmada bize hiç yakışmayacak şeyler yaptık. İyi bir başlangıçtan sonra kolay kazanabileceğimiz maçı zora soktuk. Sezon devam ediyor. Bu problemimizi çözersek üstlere doğru gideceğimize inanıyorum. Çözemezsek de buralarda kalmaya devam edeceğiz diye düşünüyoruz."

Tosyalı Toyo Osmaniye'nin Başantrenörü Ömer Buharalı'nın tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Harun Poyraz, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

İki takımın da elinden geleni sahaya yansıttığını ifade eden Poyraz, "Ama iki taraf da hakem kararlarından çok memnun kalmadı. Oyun maalesef kontrollerinden çıktı. Kendilerinin hata yaptığını düşünüyorum. BOTAŞ'ı tebrik ediyorum. Biz artık kendi yolumuza bakacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement